Galerie foto. Imagini spectaculoase de la PyeonChang. Biatlonistă desprinsă din filmele cu James Bond

Tibi Demeter   
in Galerie foto
13/02/2018, 19:40
Galerie foto. Imagini spectaculoase de la PyeonChang. Biatlonistă desprinsă din filmele cu James Bond GALERIE FOTO

Sportiva din Italia a fost surprinsă în poligon de către fotografi, într-un moment asemănat de mulţi cu filmele în care James Bond se afla în rolul principal.  Din păcate însă, Wierer, văzută o candidată la medalii, nu a fost la nivelul aşteptat şi a încheiat doar pe locul 15, cu cinci ratări în poligon. VEZI IMAGINILE CU DOROTHEA WIERER ÎN GALERIA FOTO

James Bond şi-a început cariera cu o serie de filme care au fost realizate în jurul celor mai înalţi versanţi din lume. Una dintre cele mai faimoase secvenţe din filmele lui James Bond, fiind alături de Roger Moore în filmul The Spy Who Loved Me.

Dorothea Wierer, favorită la medalii

Sportiva din Italia pleca cu şanse bune la câştigarea unui medalii la Jocurile Olimpice, dar după probele de sprint şi pursuit a trebuit să se mulţumească doar cu locurile 15, respectiv 18. Wierer se poate însă revanşa la probele de individual şi mass start.

Dorthea Wierer este pe locul al treilea în clasamentul general al Cupei Mondiale, fiind în urma Kaisei Makarainen şi a Anastasiei Kuzmina. Wierer are de recuperat 67 de puncte faţă de filandeza care conduce în ierarhia mondială şi  alte 55 de puncte faţă de Kuzmina.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×