Life

Imagini spectaculoase de la nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Cine a creat rochia cu trenă de 6 metri

Imagini spectaculoase de la nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Cine a creat rochia cu trenă de 6 metri, pe care actrița a purtat-o la ceremonie?
21.08.2022 | 15:27
Imagini spectaculoase de la nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck Cine a creat rochia cu trena de 6 metri
Imagini spectaculoase de la nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Jennifer Lopez (53 de ani) și Ben Affleck (50 de ani) și-au spus “DA” pentru a doua oară în cadrul unei ceremonii din statul Georgia, SUA, iar în mediul online au apărut imagini spectaculoase de la eveniment. Rochia purtată de actriță aparține unei cunoscute case de modă.

Imagini spectaculoase de la nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck

La mai bine de o lună de când și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii private din Las Vegas, Jennifer Lopez și Ben Affleck au organizat cea de-a doua nuntă pentru familie și prieteni.

ADVERTISEMENT

Cei doi îndrăgostiți au avut o apariție spectaculoasă la marele eveniment. Cel mai probabil, au ajuns cu barca la locație, după care și-au salutat membrii familiei și prietenii prezenți la ceremonie, notează TMZ.

Îndrăgita cântăreață și actriță a purtat o rochie albă cu voal și cu o trenă lungă, de aproape 6 metri. Rochia vedetei este o creație Ralph Lauren, fabricată în Italia, potrivit Page Six.

ADVERTISEMENT

Ben Affleck a purtat un sacou alb și pantaloni negri la nunta cu Jennifer Lopez. Cei doi au ținut ca invitații să vină îmbrăcați în alb.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @jlosbae

Și copiii celor doi, din căsniciile cu Marc Anthony, respectiv Jennifer Garner au fost prezenți la marele eveniment.

ADVERTISEMENT

Mai multe vedete s-au aflat pe lista de invitați la nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Printre aceștia se numără Matt  Damon, cel mai bun prieten al actorului, alături de soția sa, Luciana.

De asemenea, și George Clooney, Jane Fonda, Jimmy Kimmel și Renee Zellweger s-au aflat pe lista de invitați. Regizorul Kevin Smith și soția sa, Jennifer, actorul Clerks Jason Mewes și soția sa, Jordan Monsanto, dar și Patrick Whitesell li partenera sa, modelul Pia Miller, au fost prezenți la nunta din Georgia.

ADVERTISEMENT

Moderatorul de podcast-uri Jay Shetty este cel care a oficiat ceremonia celor doi actori. Pentru a-și spune jurămintele, Jennifer Lopez și Ben Affleck au pășit pe un culoar alb, alături de copiii lor.

Seara, oaspeții au avut parte de un foc de artificii spectaculos.

Nunta a avut loc pe terenului complexului pe care Ben Affleck îl deține în Savannah, Georgia. Un cort uriaș a fost instalat pe malul râului, cu mese și scaune decorate cu flori albe.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit oficial în iulie

Pe 16 iulie 2022, Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Ben Affleck în Las Vegas, în cadrul unei ceremonii secrete. Ceremonia a fost una restrânsă, participând numai cei mai apropiați prieteni ai cuplului.

Jennifer Lopez a luat numele Affleck în acte, întrucât aceasta a fost alegerea personală a actriței.

La nunta din Las Vegas, JLo a purtat o rochie albă cu voal, în timp ce Ben Affleck a ales să poarte un costum alb cu papion negru. La ceremonia din statul Nevada au fost prezenți și gemenii lui Jennifer Lopez din căsnicia cu Marc Anthony.

După nuntă, cei doi și-au petrecut luna de miere la Paris.

ADVERTISEMENT
Tags: