Life

Imagini super hot cu Andreea Bălan în costum de baie. Noul iubit, pe post de fotograf

17.09.2020 | 17:58
Imagini super hot cu Andreea Bălan în costum de baie. Noul iubit e pe post de fotograf Sursa Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fotografii incendiare sunt prezentate de Andreea Bălan pe contul oficial de Instagram. Cântăreața se alfă în vancanță în Bulgaria alături de proaspătul ei iubit, Tiberiu Argint.

Se pare că cei doi au făcut o adevărată ședință foto. Imaginile postate de Andreea au încins Instagramul și au făcut furori în rândul fanilor artistei.

ADVERTISEMENT

Momentele imortalizate de Tiberiu Argint o surprind pe frumoasa blondă în ipostaze demne de admirat, etalând un trup perfect sculptat, și au reușit să adune peste 20 de mii de aprecieri în doar câteva ore.

Imagini fierbinți cu Andreea Bălan. Acestea sunt surprinse de Tiberiu Argint pe plajele bulgărești.

Artista postează azi o adevărată galerie foto peInstagram. Nu mai puțin de 7 instantanee o surprind pe cântăreață în costum de baie, cu părul în vânt și cu valuri lovindu-i picioarele.

ADVERTISEMENT

Mesajele fanilor sunt dintre cele mai admirative: „te ador, ești minunată! Te iubesc!”, „ești așa frumoasă când zâmbești!”, „marea și cu tine sunt cel mai frumos peisaj.” sau „liberă și frumoasă la mare!”, sunt doar câteva dintre aprecierile pe care solista le-a primit.

View this post on Instagram

🌊☀️❤️✨

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Andreea râde din tot sufletul și pare a fi cea mai fericită dintre femei. Fotograf îi este chiar noul iubit, Tiberiu Argint. Ea prezintă o siluetă de invidiat și un zâmbet larg, semn că nu doar fizic îi merge excepțional.

ADVERTISEMENT

Tiberiu Argint și Andreea Bălan, relaxare pe nisip după o escapadă romantică

Aceasta este prima vacanță oficială a cuplului nou format. Ei sunt împreună de aproximativ 3 luni. Cei doi au ales un resort de lux al vecinilor bulgari:

Tiberiu Argint e un tip foarte spontan, așa că, acum câteva zile, i-a făcut surpriza: a închiriat o cameră într-un resort de lux, în Bulgaria, la Cavarna și i-a spus Andreei că s-ar bucura să îl însoțească acolo.”

ADVERTISEMENT

„Andreea Bălan, după ce a stat puțin să cântărească situația, a vorbit cu mama ei pentru a se asigura că cele două fiice ale sale vor putea sta fără ea câteva nopți, a acceptat. Dar se vedea că e fericită, că pentru prima oară în viața ei nu s-a ocupat ea de toate detaliile, că Tiberiu a luat inițiativa”, declarau surse apropiate lor.

ADVERTISEMENT