News
notix pixel id

Imagini superbe din Australia. O ceață deasă a acoperit orașul Sydney. Video 

21.05.2020 | 11:26
Imagini superbe din Australia. O ceață deasă a acoperit orașul Sydney. Video 
Imagini superbe din Australia. O ceață deasă a acoperit orașul Sydney. Foto: abc.net.au
ADVERTISEMENT

O ceață extrem de deasă a acoperit orașul Sydney din Australia și a oferit un spectacol meteorologic demn de un film cu efecte speciale. Imaginile au făcut înconjurul planetei.

Imagini superbe din Australia. O ceață deasă a acoperit orașul Sydney

Locuitorii statului New South Wales (NSW) din Australia s-au trezit în dimineața zilei de miercuri cu imagini desprinse parcă dintr-un basm.

Date fiind structurile sale arhitecturale de excepție, orașul Sydney, Capitala statului NSW, a oferit cele mai spectaculoase scene meteo cu ceața învăluind aproape toate zonele.

ADVERTISEMENT

Celebrele construcții din Sydney au fost vizibile cu mare dificultate în urmă cu o zi, întrucât ceața groasă a acoperit părți extinse ale orașului.

Biroul de Meteorologie din Australia a declarat că multe părți de est ale statului au fost afectate de ceață, iar fenomenul era de așteptat să se limpezească în cursul zilei, scrie ABC.net.

ADVERTISEMENT

Până la 8.30 dimineața, Harbour Bridge, celebrul pod din Australia, era complet cuprins de ceață, iar etajele cele mai înalte ale sub-construcției, de 244 metri, zgârie-nori Crown Sydney de la Barangaroo, abia se mai zărea prin vârful norilor cețoși.

Australia, stat care a luptat cu succes contra coronavirus

Australia este unul dintre statele lumii care poate spune că a învins aproape în totalitate pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

În Australia, o țară cu aproximativ 25 de milioane de locuitori, au fost confirmate pana la 21 mai 7.079 de cazuri de coronavirus si 100 de decese. Numărul pacientilor care s-au vindecat este de 5.820.

Datorită acestui lucru, Australia a relaxat treptat restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus, în contextul unei scăderi puternice a numărului cazurilor de infectare. Doar 11 bolnavi au fost depistați în ultimele 24 de ore și niciun mort.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri