Life

Imagini surprinzătoare în noul sezon Chefi la Cuțite. Ce s-a întâmplat chiar de la prima ediției

01.03.2021 | 08:40
Imagini surprinzatoare in noul sezon Chefi la Cutite Ce sa intamplat chiar de la prima editiei
ADVERTISEMENT

Telespectatorii au avut parte de imagini surprinzătoare în noul sezon „Chefi la Cuțite”, unde cei trei jurați au mai primit un al patrulea care să le comenteze preparatele culinare. Un bucătar cunoscut și-a făcut apariția încă din primul episod. 

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu au fost singuri la jurizare în primul episod al sezonului nouă. Un chef apropiat li s-a alăturat, Orlando Zaharia, care a fost invitat în fiecare sezon al cooking show-ului.

ADVERTISEMENT

Este prima dată când chef Orlando a fost văzut în postura de jurat alături de ce cei trei, însă nu a oferit voturi sau cuțite, ci doar păreri legate de preparatele concurenților.

Imagini surprinzătoare în noul sezon Chefi la Cuțite. Ce s-a întâmplat chiar de la prima ediției

Chef Orlando nu doar că a fost un ajutor de excepție la jurizare, părerile lui fiind extrem de apreciate. Acesta a ales cea mai bună farfurie a juraților, în lupta pentru prima amuletă din cadrul competiției. Cătălin Scărlătescu a fost cel care a obținut acceptul pentru felul de mâncare gătit.

ADVERTISEMENT

Cei trei jurați au avut de pregătit un fel de mâncare care să conțină para. Cătălin Scărlătescu a gătit o rețetă de ravioli, ficat de gâscă, pară și trufe. Sorin Bontea a făcut o pară cu rață, cartofi, varză chinezească și sos pe bază de soia.

Florin Dumitrescu a ales să pregătească un mușchiuleț de porc învelit în bacon, piure de păstârnac cu vanilie, sfeclă cu eșalotă, cartofi și sos marsala cu pară confiată în sirop și boabe de muștar, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT

„Schimbă un concurent din echipa ta cu un altul dintr-o altă echipă”, este prima amuletă din acest sezon, care deja a început să creeze intrigi printre jurați. Aceștia pot folosi amuletele în timpul duelurilor, atunci când echipele vor fi formate.

Speak, ajutorul Ginei Pistol în platou

Speak este surpriza acestui sezon „Chefi la Cuțite” și o ajută pe Gina Pistol, blondina fiind însărcinată în timpul filmărilor, așa că nu poate sta foarte mult în picioare. Cântărețul a fost încântat să se afle în această postură și a lăsat-o pe iubita lui Smiley să-i explice ce trebuie să facă în fiecare episod.

ADVERTISEMENT

„Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător”, a declarat Speak recent, potrivit wowbiz.ro.

Sezonul 9 al show-ului culinar de pe Antena 1 poate fi urmărit duminica de la ora 20:00, iar lunea și marțea de la 20:30.

ADVERTISEMENT