News

Imagini terifiante la un spital din Brooklyn. Pentru că nu mai au loc la morgă, morţii în saci portocalii ”aşteaptă” un loc în camioane frigorifice

06.04.2020 | 12:18
Imagini terifiante la un spital din Brooklyn Pentru ca nu mai au loc la morga mortii in saci portocalii asteapta un loc in camioane frigorifice
ADVERTISEMENT

Imagini terifiante au apărut de la un spital din Brooklyn, acolo unde persoanele decedate sunt băgate în saci portocalii și depozitate pe culoare până sunt transportate la morgile improvizate din fața unității medicale.

Imagini terifiante la un spital din Brooklyn

Conform Daily Mail, spitalul Wyckoff Heights Medical Center din Brooklyn nu mai face față numărului tot mai mare de pacienți infectați cu coronavirus, iar imagini cutremurătoare au fost publicate cu oamenii decedați.

ADVERTISEMENT

Zona New York-ului este centrul focarului de COVID-19 din Statele Unite ale Americii, aici pierzându-și viața până acum peste 2.400 de persoane, majoritatea de peste 65 de ani.

Locurile la morgă sunt ocupate, astfel că pacienții care își pierd viața la unitatea medicală din Brooklyn sunt băgați în saci de culoare portocalie, urcați pe targă și lăsați pe holurile spitalului.

ADVERTISEMENT

”Vârful ar putea fi un platou și am putea fi pe acel platou acum”

Ei își ”așteaptă” rândul pentru a fi transportați de personalul medical în camioanele frigorifice aflate în fața spitalului și transformate în această perioadă critică în morgi temporare.

În interiorul camionului, zeci de saci pot fi văzuți cum au fost încărcați unul peste altul, într-o morgă improvizată. Remorcile frigorifice pot fi văzute în apropierea spitalelor din tot orașul și au devenit o amintire sumbră a realității.

ADVERTISEMENT

Guvernatorul Andrew Cuomo s-a abținut de la orice fel de predicții: ”Vârful ar putea fi un platou și am putea fi pe acel platou acum. Nu vom ști până când nu vedem zilele următoare dacă numărul va crește sau va coboarî”.

SUA a depăşit pragul de 300.000 de cazuri de coronavirus şi 8.000 de decese, iar președintele Donald Trump le-a transmis cetățenilor că va urma ”cea mai grea săptămână” în ceea ce privește epidemia de coronavirus pe teritoriul american.

ADVERTISEMENT

Specialiștii avertizează, însă, că răspândirea agentului patogen nu afectează doar oamenii, ci și animalele, inclusiv pe cele de companie. Un caz de acest gen a fost confirmat la Bronx Zoo din New York, unde un tigru a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

ADVERTISEMENT