News

Imagini terifiante: O femeie a fost ucisă pe o trecere de pietoni din Aiud. A fost aruncată câțiva metri în aer Video

27.09.2020 | 10:41
Imagini terifiante O femeie a fost ucisa pe o trecere de pietoni din Aiud A fost aruncata cativa metri in aer Video
Imagini terifiante: o femeie a fost ucisă pe o trecere de pietoni din Aiud.
ADVERTISEMENT

O femeie a decedat după ce a fost lovită pe o trecere de pietoni din orașul Aiud. Mașina, condusă de un tânăr, circula cu viteză foarte mare, în condițiile în care era noapte și ploua.

Imaginile înfricoșătoare au fost surprinse de camerele de supraveghere. Victima a fost aruncată în aer câțiva metri, după impactul cu un autovehicul. Șoferul are vârsta de 24 de ani.

ADVERTISEMENT

Femeia a murit la spital. Avea 45 de ani, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

O femeie din Aiud a fost lovită pe trecerea de pietoni. A decedat la spital

O femeie din Aiud a fost lovită de o maşină, în timp ce traversa regulamentar strada. Accidentul s-a petrecut sâmbătă seara, pe trecerea de pietoni, conform IPJ Alba.

ADVERTISEMENT

Potrivit reprezentanţilor poliției, un tânăr din comuna Mihalț nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat o femeie care traversa regulamentar. Băiatul se deplasa cu mașina pe strada Cuza Vodă din Aiud, în direcţia Aiud – Turda.

În urma impactului, femeia, de 45 de ani, din Aiud, a suferit leziuni corporale grave. Victima prezenta politraumatisme, fiind intubată de echipajul SMURD înainte să fie transportată la spital. Ulterior, a decedat.

ADVERTISEMENT

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, au precizat reprezentanţii IPJ.

Un alt accident rutier s-a produs în cursul zilei de sâmbătă, 26 septembrie, pe Drumul Național 1H, între localitățile Vârșolț și Hereclean, județul Sălaj.  Două mașini s-au lovit puternic. În urma impactului, o tânără de 22 de ani a murit, în vreme ce alte patru persoane s-au ales cu răni grave și au fost transportate de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

„Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că un tânăr de 29 de ani, din comuna Vârșolț, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 1H, între localitățile Hereclean și Vârșolț, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum. Carosabilul fiind umed, într-o curbă la dreapta a derapat, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr din Zalău. În urma impactului a rezultat decesul unei tinere de 22 de ani, pasageră în mașina condusă de șoferul din Vârșolț și rănirea altor patru, dintre care cei doi șoferi și doi pasageri din cealaltă mașină. Polițiștii sunt încă prezenți la fața locului pentru cercetări”, a precizat Maria Cristea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

ADVERTISEMENT
Tags: