Fotbal intern

Imagini tragicomice cu Vâlceanu. Umplut de sânge de Rondon, portarul Clinceniului a fost bandajat greșit. Video

18.04.2021 | 19:23
Imagini tragicomice cu Valceanu Umplut de sange de Rondon portarul Clinceniului a fost bandajat gresit Video
ADVERTISEMENT

Octavian Vâlceanu a fost protagonistul unei faze tragicomice în prima repriză a meciului dintre CFR Cluj și Academica Clinceni. Portarul gazdelor a fost umplut de sânge după un contact cu Mario Rondon.

În minutul 22, atacantul venezuelean a fost lansat în careul ilfovenilor, dar Vâlceanu a ieșit în întâmpinare în ultimul moment. Mingea a rămas în brațele portarului oaspeților, dar doar după ce Rondon l-a lovit cu tibia în plină figură. – VEZI VIDEO

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii, Vâlceanu a ieșit extrem de șifonat. Din arcada dreaptă a goalkeeperului în vârstă de 24 a început să țâșnească sânge, astfel că staff-ul medical al lui Ilie Poenaru și-a făcut imediat apariția pe gazon pentru a îl bandaja.

Octavian Vâlceanu, plin de sânge în CFR Cluj – Academica Clinceni. Portarul a avut nevoie de două bandaje

Deși medicii ilfovenilor au stat pe gazon minute bune pentru a îi fixa un pansament lui Octavian Vâlceanu, acesta nu a rezistat și, la scurt timp după ce a primit undă verde că poate continua meciul, bandajul i-a zburat de pe creștet. Jocul din Gruia s-a mai întrerupt astfel câteva minute pentru ca Vâlceanu să poate evolua în siguranță.

ADVERTISEMENT

Nu este prima accidentare periculoasă care are loc în prima etapă a play-off-ului. Sâmbătă, 17 aprilie, în U Craiova – Sepsi, Ștefan Baiaram a fost luat cu salvarea după duelul din minutul 3 cu Bryan Nouvier.

Cotat la 750 de mii de euro de site-ul transfermarkt.com, Octavian Vâlceanu este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai Academicii Clinceni în acest sezon. Acesta a menținut intactă poarta ilfovenilor în nu mai puțin de 14 partide de Liga 1.

ADVERTISEMENT

Sacrificiul lui Vâlceanu a fost în zadar

Sacrificiul lui Octavian Vâlceanu a fost în zadar pentru Academica Clinceni. Echipa antrenată de Ilie Poenaru nu a repetat isprava din meciul cu Dinamo și a pierdut fără drept de apel cu CFR Cluj. La final, cei mai experimentați jucători ai ilfovenilor și-au exprimat dezamăgirea profundă.

„Nu am arătat foarte bine, am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni, valoroşi, au pus presiune foarte mare pe noi şi din păcate am cedat. Ne dorim să facem puncte, ne dorim să câştigăm, intrăm pe teren să luăm cele trei puncte dacă se poate, ne dorim să avem victorii.

ADVERTISEMENT

Urmează un meci foarte greu, un meci important pentru FCSB şi în acelaşi timp şi pentru noi. Trebuie să câştigăm şi noi şi trebuie să avem şi noi victorii şi nu doar să fim pe teren adică să intrăm fără să jucăm şi să câştigăm”, a declarat Cristi Tănase.

ADVERTISEMENT