Life

Imagini tulburătoare la 5 minute după accidentul în care a murit Tavy Puștiu: „Nu-l mișca. Lăsați-l un pic” – Video

17.08.2020 | 16:55
Imagini tulburatoare la 5 minute dupa accidentul in care a murit Tavy Pustiu Nul misca Lasatil un pic  Video
Tavy Puștiu a murit lovit de tren. Sursa foto: wowbiz.ro/ captură Youtube
ADVERTISEMENT

Moartea lui Tavy Puștiu, cântărețul de manele care se filma în timp ce un tren i-a lovit mașina, i-a șocat pe toți. Nevasta ploieșteanului apare într-o filmare realizată la scurt timp după accident, iar în respectivele imagini se poate vedea disperarea prin care a trecut soția acestuia, căreia nu-i venea să creadă că bărbatul a murit.

Au apărut imagini de la locul accidentului în care a murit Tavy Puștiu

Videoclipul apărut astăzi a fost realizat la doar 5 minute după ce Tavy Puștiu și-a pierdut viața în cumplitul accident rutier.

ADVERTISEMENT

Pe filmare apar mai mulți oameni care se chinuie să îi scoată din autovehicul pe cei doi, iar la un moment dat cei prezenți își dau seama că în mașină e și soția lui Tavy, pe care îl recunosc.

Persoanele aflate la fața locului au încercat să facă treaba medicilor, căci în momentul în care se filma ambulanțele nu au ajuns încă.

ADVERTISEMENT

„Nu-l mișca. Adu ceva să lucrăm aici, la baterie. Nu-l mișca, doamna este asistentă, auzi”, spune unul dintre cei strânși în jurul mașinii.

„S-ar putea să fie lovit la coloană, lăsați-l un pic. Dați-vă..”, spune o femeie care s-a alăturat bărbaților ce voiau să îi ajute pe cei doi soți loviți de tren.

ADVERTISEMENT

Manelistul se filma și asculta muzică în timp ce conducea

Apoi, femeia în roșu a întrebat dacă a chemat cineva Salvarea, iar oamenii îi spun să se calmeze căci e pe drum.

„Hai, că imediat vine… Stai calmă, stai calmă. Respiră, respiră…”, îi spune unul din cei care au intervenit la scurt timp după accident.

ADVERTISEMENT

„E Tavy ăsta mă? E Tavy!”, întreabă altcineva.

Tavy Puștiu s-a stins din viață în urmă cu două zile, în timp ce conducea. Manelistul și-a transmis moartea live pe Facebook, acesta filmând în timp ce un tren i-a lovit puternic mașina, cu muzica la maximum.

ADVERTISEMENT

Soția a rămas inconștientă și privea cu neputință la soțul ei care a închis  apoi ochii definitiv lângă ea.