Life

Imagini uitate cu Elena Udrea. Cum arată pe vremea când făcea show în tabloide și poza sexy în pictoriale

Viața Elenei Udrea s-a dus între rolul de blondă fatală a politicii românești și femeia care, acum, așteaptă să fie extrădată în România pentru a petrece ani grei de pușcărie, condamnată în dosarul Gala Bute.
15.04.2022 | 19:56
Elena Udrea, de la blonda fatală a politicii românești la condamnări definitive și pușcărie / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Udrea a avut, în politică, o evoluție fulminantă. Remarcată pentru frumusețea ei, cea care avea să devină blonda fatală a politicii românești ajunsese, în 2014, să candideze și la președinție. Acum însă, Elena Udrea este subiectul unui proces pentru extrădarea din Bulgaria, autoritățile române dorind să o aducă acasă ca să o bage la pușcărie.

Elena Udrea, blonda fatală din politica românească

Lansată în politica mare de Traian Băsescu, Elena Udrea era, în mandatul ”marinarului” ca primar al Bucureștiului, consilier al Alianţei Dreptate şi Adevăr. Încântat peste măsură de prestațiile blondei, Traian Băsescu o lua după el, la Cotroceni, și o numea șefa Cancelariei Prezidențiale.

ADVERTISEMENT

Pusă într-o poziție în care protocolul era legea, nu excepția, Elena Udrea reușea însă să atragă atenția celor din presă. Blondă, cu formele la vedere, zâmbitoare și amabilă, la acea vreme Elena Udrea accepta să coboare din lumea înaltă a politicii și în paginile tabloidelor.

Elena Udrea
Elena Udrea, imagini surprinse de paparazzi. Blondina avea grijă să fie tot timpul impecabilă / Foto: Libertatea

Aparițiile în fotografii realizate de paparazzi – toate imaginile fiind alese cu grijă pentru a-i pune în evidență formele – i-au adus Elenei Udrea și supranumele de ”blondă fatală” a politicii românești.

ADVERTISEMENT
Elena Udrea
Elena Udrea, show pentru ziarele tabloide cu ea în chip de gospodină senzuală / Foto: Facebook

Ofertele pentru ședințe foto și pictoriale pline de senzualitate au fost destule, iar Elena Udrea le-a acceptat cu o lejeritate care i-a atras un capital de imagine uriaș, dar și o mulțime de dușmani care nu vedeau cu ochi buni felul în care poza.

Elena Udrea
Elena Udrea, pictoriale fierbinți în reviste glossy / Foto: The One

În plus, deși își găsea timp să pozeze în ipostaze fierbinți, Elena Udrea deja ajunsese, din postura de deputat, și ministru al Turismului. Ceva mai târziu, blonda fatală a politicii punea mâna pe un portofoliu foarte important prin prisma bugetului, cel al Dezvoltării Regionale.

ADVERTISEMENT

Elena Udrea a candidat la președinția României

În 2014, în primul tur de scrutin, Elena Udrea îi concura pe Klaus Iohannis și pe Victor Ponta în campania pentru alegerea președintelui României. Susținută puternic de Traian Băsescu – așa cum s-a întâmplat de-a lungul întregii sale cariere politice – Elena Udrea obținea un onorant loc 4 în preferințele alegătorilor cu 5,2% din voturi.

Ajunsă în vârful carierei politice, Elena Udrea începea să se confrunte cu probleme. Procurorii DNA începeau să o cerceteze în nenumărate dosare, acuzațiile la adresa Elenei Udrea fiind legate de mai multe dosare celebre: Microsoft, Hidroelectrica, Gala Bute și campania prezidențială a lui Traian Băsescu.

ADVERTISEMENT

Elena Udrea a fugit în Costa Rica să scape de condamnarea din dosarul Gala Bute

Elena Udrea, condamnată la închisoare după ce a fost găsită vinovată în dosarul Gala Bute, fugea, în 2018, în Costa Rica. Era deja însărcinată, țara de pe continentul american fiind și locul de naștere al fetiței blondei din politica românească alături de Adrian Alexandrov.

Șederea ei în Costa Rica nu a fost una liniștită. La câteva zile după ce a născut, Elena Udrea a fost arestată și după ce a petrecut o perioadă într-o închisoare de coșmar de acolo s-a întors în România. Mai avea o șansă în dosarul în care luase șase ani de temniță. Doar că, acum, patru ani mai târziu, decizia a fost menținută.

Elena Udrea așteaptă extrădarea din Bulgaria

În ziua în care a fost menținută decizia magistraților cu privire la condamnarea Elenei Udrea la 6 ani de închisoare, blonda fatală a politicii românești pleca, de dimineață, în Bulgaria. Vestea că a fost condamnată a prins-o, susține presa, la Sofia, Elena Udrea continuându-și însă drumul spre Grecia.

A fost, totuși, reținută la granița spre Grecia, la Kulata. Acolo, Elena Udrea a fost nevoită să se prezinte în fața judecătorilor din țara vecină, aceștia luând decizia să o rețină, conform mandatului internațional emis pe numele fugarei de Poliția Română.

O decizie cu privire la extrădarea Elenei Udrea va fi luată pe 19 aprilie. Dacă magistrații bulgari o vor trimite înapoi în România, blonda fatală a politicii românești, Elena Udrea, își va petrece următorii ani într-un penitenciar.

ADVERTISEMENT