News

Imagini uluitoare cu fiica de șase ani a lui Geroge Floyd. Ce a spus despre tatăl ei

03.06.2020 | 19:41
Imagini uluitoare cu fiica de sase ani a lui Geroge Floyd Ce a spus despre tatal ei
ADVERTISEMENT

Fiica lui George Floyd a fost filmată în timp ce transmitea un mesaj de-a dreptul emoționat despre tatăl ei. “Tati a schimbat lumea”, a spus copila de numai șase ani.

Imagini emoționante cu fiica lui George Floyd

În vârstă de numai șase ani, fiica lui George Floyd a făcut declarații uluitoare despre tatăl ei, iar imaginile au devenit virale. “Tati a schimbat lumea”,  spus micuța.

ADVERTISEMENT

Sute de oameni au ieșit în stradă în Statele Unite, revoltați pe modul în care George Floyd, un afro-american în vârstă de 48 de ani, a fost ucis de poliția din Minneapolis pentru că s-ar fi opus arestării.

George Floyd a fost acuzat de oamenii legii că a folosit bani falși pentru a face cumpărături dintr-un magazin, însă bărbatul a negat. Spiritele s-au încins, iar Floyd a fost trântit la pământ și unul dintre polițiști i-a pus genunchiul pe gât timp de 8 minute, în ciuda rugăminților acestuia de a-l lăsa liber că nu poate respira.

ADVERTISEMENT

Astfel, Floyd a murit sufocat.

Peste noapte, Statele Unite ale Americii s-au transformat într-un câmp de bătălie între protestatari și polițiști, în plină pandemie de coronavirus.

Polițistul Derek Chauvin, care l-a ucis pe George Floyd, a fost arestat, dar oamenii vor ca toți polițiștii implicați în incident să plătească cu libertatea pentru ce i-au făcut lui Floyd.

ADVERTISEMENT

Există imagini video care arată că afro-americanul a fost bătut cu bestialitate înainte de a fi omorât.

Familia bărbatului afro-american a cerut inclusiv pedeapsa cu moartea pentru făptași. Între timp, mai multe state din SUA sunt sub stare de asediu, așa cum a anunțat și guvernatorul din Minnesota, Tim Walz.

ADVERTISEMENT