Life

Imagini uluitoare cu Vulpița și Viorel. Ce au făcut în noua casă. Video

23.11.2020 | 13:58
ADVERTISEMENT

Veronica și Viorel Stegaru au avut parte de multe schimbări anul acesta. Încă din ianuarie, cei doi au început să apară la Acces Direct și au avut propria lor parte din emisiune în fiecare zi până în septembrie. Recent, cei doi s-au mutat și le-au împărtășit urmăritorilor imagini din noua casă. 

Viața a fost plină de surprize pentru soții Stegaru. După un an în care s-au mutat din Blăgești la București pentru a apărea la emisiunea Mirelei Vaida, cei doi s-au mutat acum la o casă nouă în Buzău și le arată urmăritorilor cum decurge viața lor acolo.

ADVERTISEMENT

Veronica „Vulpița” a împlinit 22 de ani zilele trecute și a sărbătorit în noua casă în care s-a mutat cu soțul ei. Cei doi au apărut în ipostaze uluitoare pe canalul de YouTube al Vulpiței, unde este urmărită de zeci de mii de oameni.

Imagini uluitoare cu Vulpița și Viorel. Ce au făcut în noua casă

Chiar dacă anul acesta a fost unul greu pentru toată lumea din cauza pandemiei de COVID-19, Vulpița și Viorel Stegaru au ajuns să devină vedetele emisiunii Acces Direct de la Antena 1. Din ianuarie și până în septembrie au apărut zilnic în platoul emisiunii și s-au implicat în diverse proiecte.

ADVERTISEMENT

Deși nu au mai apărut la televizor o vreme, cei doi s-au întors și le arată fanilor imagini din noua lor casă din Buzău. Vulpița și-a sărbătorit ziua de naștere zilele trecute, pregătind totul alături de soțul ei, chiar și mâncarea. Mica petrecere aniversară a avut loc în curtea casei, acolo unde au invitat câțiva vecini.

Soții Stegaru își desfășoară viața de zi cu zi într-un mod cât se poate de obișnuit și împart treburile casei. Spre exemplu, videoclipul o surprinde pe Veronica așteptând cartofii să se coacă, iar pe Viorel stând la masă și curățând alții.

ADVERTISEMENT

 

Cei doi s-au mutat în curte alături de invitați, unde Viorel a avut parte de un dans din partea soției. După aceea, toată lumea s-a distrat, iar petrecerea a fost un succes. Soții Stegaru nu au uitat de măsurile de protecție împotriva coronavirusului, așa că au purtat măști atunci când au stat în preajma altor persoane.

Vulpița și Viorel s-au mutat recent în casa nouă și sunt mai fericiți ca niciodată să aibă propria gospodărie, acolo unde nimeni nu îi mai deranjează. Motivul pentru care s-au mutat este soacra Veronicăi, care o acuza pe fată că bebelușul pe care îl poartă în pântece nu este al lui Viorel.

ADVERTISEMENT

Pentru a scăpa de răutățile acesteia, cei doi au decis că cea mai bună soluție ar fi să se mute din sat și să ia totul de la început în noua lor casă. Vulpița și Viorel au ajuns rapid în atenția publicului după ce au început să apară zilnic la emisiunea moderată de către Mirela Vaida.

O parte din telespectatori au fost interesați de povestea lor și s-au bucurat să-i vadă evoluând timp de aproape un an. Deși acum mențin legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare, soții Stegaru mai apar, din când în când, la emisiunea de pe Antena 1.

ADVERTISEMENT