Fotbal international

Imagini uluitoare din Portugalia. Jucătorii de la Porto și Braga au împins mașina ambulanței. Video

11.02.2021 | 14:33
Imagini uluitoare din Portugalia Jucatorii de la Porto si Braga au impins masina ambulantei Video
ADVERTISEMENT

Meciul dintre Sporting Braga și FC Porto, disputat în semifinalele Cupei, a oferit o scenă uluitoare în minutul 70, atunci când fotbaliștii celor două echipe au împins mașina ambulanței în afara terenului.

Totul s-a petrecut după intrarea criminală a lui Luis Diaz, de la FC Porto, la David Carmo, fundașul gazdelor. Acesta din urmă s-a ales cu o fractură gravă și a trebuit să fie scos cu mașina ambulanței de pe gazon.

ADVERTISEMENT

După scenele incredibile, arbitrul a decis să prelungească partida cu 12 minute. FC Porto a terminat meciul în doar nouă oameni și a fost egalată la 1 la ultima acțiune a partidei.

Imagini uluitoare din Portugalia. Ambulanța a fost împinsă de jucătorii de la Porto și Braga

Nu doar fotbalul românesc propune imagini de multe ori incredibile. Și în vestul Europei se petrec lucruri ieșite din comun pe terenurile de fotbal, iar Cupa Portugaliei a oferit în data de 10 februarie o scenă memorabilă. Din păcate, evenimentul care a condus la această întâmplare nu este deloc unul fericit.

ADVERTISEMENT

În manșa tur a semifinalelor competiției, Sporting Braga a primit vizita lui FC Porto. Oaspeții, antrenați de Sergio Conceicao, au deschis rapid scorul prin Taremi și meciul a fost destul de liniștit până în minutul 70, unul fatidic. Luis Diaz l-a faultat atunci foarte dur pe David Carmo, fundașul de 21 de ani.

Mijlocașul lui Porto a fost imediat eliminat, însă adversarul său a avut nevoie de intervenția medicilor și a trebuit să fie scos de pe teren cu ambulanța. Medicii au pătruns cu autovehiculul pe gazon, însă starea suprafeței de joc a determinat imposibilitatea mașinii de a mai porni când a trebuit să iasă și să plece spre spital.

ADVERTISEMENT

Astfel, în frunte cu fostul fundaș al lui Real Madrid, Pepe, jucătorii celor două echipe au împins ambulanța pentru ca aceasta să poată porni și să iasă de pe gazon. Roțile mașinii se învârteau în gol și nu ar fi putut asigura deplasarea autoturismului fără sprijinul fotbaliștilor.

Luis Diaz a văzut cartonașul roșu, firește, iar meciul a continuat după o întrerupere îndelungată. În minutul 90+7, FC Porto a mai primit un cartonaș roșu. Uribe a fost eliminat atunci, iar Braga a avut toate motivele să forțeze egalarea, pe care a și obținut-o după golul lui Fransergio de la ultima fază.

ADVERTISEMENT

Manșa retur a semifinalei se va disputa în data de 3 martie, la Porto. În turul celeilalte semifinale, Estoril și Benfica se vor înfrunta în această seară, pe terenul lui Estoril.

ADVERTISEMENT