Life

Imagini unice cu Cristian Tudor Popescu. Cum a fost surprins jurnalistul

14.08.2020 | 18:07
Imagini unice cu Cristian Tudor Popescu Cum a fost surprins jurnalistul
CTP, surprins într-o ipostază incredibilă. Sursa foto: Captură Digi 24
ADVERTISEMENT

Știm cu toții că tenisul se numără printre marile sale pasiuni, dar nici măcar de dragul lui nu ne-am fi așteptat să îl vedem într-o astfel de ipostază. Cu siguranță v-ați dat seama deja că vorbim despre Cristian Tudor Popescu, un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales pentru cei care îl urmăresc la Digi 24, unde analizează cu umorul și ironia caracteristice subiectele arzătoare ale momentului.

Ei bine, când nu se află pe micul ecran, jurnalistul este prezent pe teren, unde nu se sfiește să treacă la munca de jos.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost surprins zilele trecute de fotografii spynews.ro în timp ce uda tacticos zgura, „înarmat” cu un furtun. Și nu s-a oprit până nu a acoperit întreaga zonă. Vezi imaginile AICI.

CTP, surprins în timp ce udă terenul de tenis. Imaginile sunt extrem de rare

După ce a terminat treaba, gazetarul și-a strâns lucrurile și s-a pregătit de joc. Nu înainte, însă, de a discuta cu unul dintre bărbații aflați pe teren, în timp ce căuta insistent ceva în rucsac.

ADVERTISEMENT

Cum nu a găsit lucrul respectiv, și-a luat racheta, a testat puțin mingea și a intrat pe teren. La cei 63 de ani ai săi, CTP este un oponent redutabil pentru oricine s-ar afla de cealaltă parte a fileului.

Desființat de un vlogger după ce a criticat discursul lui Cristi Puiu

Eu nu ştiu în ce lume trăieşte, exact, acest eşuat. După primul naufragiu, te mulţumeşti cu orice fel de uscat. Înec să nu fie! După mai multe naufragii care nu ţi-au venit de hac începi sa crezi că ai soartă, că vreun înger te protejează, oricât de prost (navigator) ai fi.

ADVERTISEMENT

Îţi  zici că până la urmă te trage EL la suprafaţă, şi, atunci, te sui pe tot felul de coji de nucă, doar doar îţi vei descoperi America orgoliilor tale. Şi de fiecare dată insula eşuării se dovedeşte mai mică, mai stearpă, mai derizorie, iar tu mai pierzi ceva şi din puţinul care fuseseşi. Este cazul acestui… Dobinson, intrat la apă, din care doar gura (de canal) a mai rămas să „comunice” duhori.

Prin formaţie, CTP este inginer. La revoluţie s-a lăsat. Nu dădea perspective. Scriitor suna mai bine. A încercat. Prea dependent de talent fiind, însă, acest job, şi prea condiţionat de tiraje, a zis pas! De ce nu ziarist?

ADVERTISEMENT

Notorietate satisfăcătoare, dar concurenţă sălbatecă şi mult recul în mâna cu stiloul. Expunere la tendinită, cu reflexii în cerebel. A aruncat prosopul, bravând că e scârbit de o lume cu atâta violenţă şi fiere.

Apoi filmolog. Select, elitist, cât de cât, finesse. Audienţă însă de doi bani şi ego prigonit. Penumbră, tenebre, întuneric – prea multă estompare pentru cineva înnebunit să apară cu contururi nete şi abrupte.

Şi, la urmă,  comentator de tenis! Sportul alb. Magia pugilatului fără contact. Exact ce-i plăcea: să dea ca sălbatecul, fără să încasese. A încercat să se caţere pe gloria Simonei Halep, dar şi aici a nimerit pe nisipuri mişcătoare. Cu cât analiza, cu atât se scufunda. Căci împroşcatul cu flegmă verde nu funcţionează împotriva succesului. Ţi se întoarce flegma-n mufă instant, cum s-a şi întâmplat.

Omul ăsta a ratat tot ce a încercat. De-asta nu s-a putut dedica unui drum. Pentru că singura lui vocaţie a fost ura. Iar ura acţionează ca un bumerang. Recent i-a căşunat pe Cristi Puiu. Cristi Puiu e, cum cititorii mei desigur ştiu, un mare regizor român de film. Încă în viaţă, din fericire, prelungind linia de glorie naţională punctată de defuncţii Liviu Ciulei şi Lucian Pintilie.

Te-ai fi aşteptat ca filmologul şi cinefilul CTP dacă nu să se plece, măcar să amuţească în faţa unui astfel de contemporan candidat la un loc în panteonul cinematografiei româneşti. Aiurea! Borhotul a fost mai puternic. A trebuit să irupă cu stropi, hrană pentru animalele din ferma eşuatului”, a declarat vloggerul  cunoscut sub numele de Contele de Saint Germain, după ce Cristian Tudor Popescu a criticat discursul anti-mască susținut de regizorul Cristi Puiu la TIFF.

ADVERTISEMENT
Tags:
Bărbatul al cărui braț a fost găsit în râul Dâmbovița era condamnat pentru...
Bărbatul al cărui braț a fost găsit în râul Dâmbovița era condamnat pentru crimă. Nimeni nu i-a reclamat dispariţia
A făcut show înaintea luptei, însă nimeni nu se gândea la ce avea...
A făcut show înaintea luptei, însă nimeni nu se gândea la ce avea să se întâmple în ring! FOTO La final, era de nerecunoscut
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Imagini uluitoare la CFR Cluj – FCSB! Un gest caritabil, transformat într-o ironie...
Imagini uluitoare la CFR Cluj – FCSB! Un gest caritabil, transformat într-o ironie devastatoare la adresa jucătorilor lui Becali
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai...
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai aștepta să fie incluse
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
Anunț cumplit despre Grigore Leșe! Ce se întâmplă cu marele rapsod român
Anunț cumplit despre Grigore Leșe! Ce se întâmplă cu marele rapsod român
Codul Rutier va avea noi modificări în 2024. Toți șoferii trebuie să știe
Codul Rutier va avea noi modificări în 2024. Toți șoferii trebuie să știe
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Viața marcată de abuzuri și mariaje dezastruoase a actriței care te-a cucerit. Bărbatul...
Viața marcată de abuzuri și mariaje dezastruoase a actriței care te-a cucerit. Bărbatul celebru pe care l-a considerat iubirea vieții ei
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
Secretul cele mai delicioase piftii a fost împărtășit de Jamila: „Din acest motiv...
Secretul cele mai delicioase piftii a fost împărtășit de Jamila: „Din acest motiv nu ne iese”. Trucul de care trebuie să ții cont
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română