Life

Imagini unice de la nunta lui Puya cu Melinda. Cum s-au îmbrăcat foștii concurenți de la America Express

Fotografii rare de la ceremonia lui Puya cu Melinda. Cum au apărut foștii participanți de la America Express în ziua cea mare.
22.03.2023 | 17:18
Imagini unice de la nunta lui Puya cu Melinda Cum sau imbracat fostii concurenti de la America Express
Fotografii rare de la ceremonia lui Puya cu Melinda. Cum au apărut foștii participanți de la America Express. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Imagini unice de la nunta rapperului, pe numele său real Dragoș Gărdescu, cu frumoasa sa soție. Cum s-au îmbrăcat foștii concurenți de la America Express la ceremonia care s-a desfășurat în anul 2011, după nașterea primului copil.

Fotografii rare de la ceremonia lui Puya cu Melinda. Cum au apărut foștii participanți de la America Express

Puya și Melinda au avut parte de o ceremonie parte. Nu o spunem noi, ci fotografiile rare de la nunta lor, unde au fost foarte relaxați și s-au simțit bine alături de familie și invitați. Foștii participanți de la America Express s-au distrat de minune.

ADVERTISEMENT

Rapperul și frumoasa brunetă s-au simțit extraordinar în clipa în care și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Tânăra a avut o rochie elegantă și artistul a purtat costum. Cei doi parteneri de viață au fost cununați într-o Biserică din comuna Belciugatele, județul Călărași.

Ceremonia a avut loc pe malul lacului, la cort, printre artiștii care au întreținut atmosfera numărându-se nume sonore din industria muzicală. Delia, Smiley și Connect-R au cântat întreaga noapte pentru petrecăreți.

ADVERTISEMENT

În plus, Puya și Melinda au avut o trupă de lăutari care a dat startul distracției în anul 2011, la câțiva ani de când s-a cunoscut. Foștii concurenți de la America Express formează un cuplu din 2006 și au împreună trei fete.

imagini. Puya și Melinda, în ziua nunții
Puya și Melinda, în ziua nunții. Sursa foto: spynews.ro. Colaj: Fanatik

Puya și Melinda, cununie civilă inedită

Puya și Melinda nu au avut parte numai de o nuntă specială, ci și de o cununie civilă inedită. Artistul din Las Familia și-a dorit să se simtă bine când semnează actele de căsătorie cu frumoasa brunetă și a avut o ținută lejeră.

ADVERTISEMENT

Renumitul rapper a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți din jeans și un tricou alb cu imprimeu, în timp ce partenera sa de viață a optat pentru pantaloni scurți, tricou negru, geantă de zi și ochelari de soare.

De atunci au trecut mai mulți ani cei doi având o relație foarte frumoasă din care nu lipsesc certurile. Din fericire, cântărețul trece foarte repede peste astfel de momente neplăcute și se împacă cu mama fetelor sale.

ADVERTISEMENT

„Ne certăm și după cinci minute ne împăcăm, cred că acesta este secretul, să te accepți așa cum ești și să spui în față ce gândești. Cei care nu spun niciodată ce au în cap și țin în ei, ăia la un moment dat refulează și refulează prost.

Așa e mai bine… Îi spui în momentul ăla și știi că ce ai spus aia e, aia gândești”, a mărturisit Puya la un moment dat despre cum funcționează căsnicia cu soția sa, Melinda, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT