ADVERTISEMENT
News

Imagini unice în UE. Un cal chinuit trage după el o mașină în Pantelimon

Autor: Robert Cristea | 02.04.2021 | 23:04
Imagini unice în UE. Un cal chinuit trage după el o mașină în Pantelimon
Imagini unice în UE. Un cal chinuit trage după el o mașină în Pantelimon. Foto: colaj Fanatik - captura gândul

Imagini unice în Uniunea Europeană au fost capturate în orașul Pantelimon, unde un cal trăgea după el o mașină….

ADVERTISEMENT

În timp ce europenii promovează trecerea către mașinile electrice, românii arată din nou că țara asta trăiește într-un univers paralel din toate puncte de vedere. Imaginele șocante au fost surprinse de un tânăr a cărui voce părea șocată, dar și amuzată de ceea ce filma, potrivit Wowbiz.

În clipul video se vede cum un cal trăgea după el o Dacia Nova. Animalul chinuit este forțat să tragă autovehicul printre alte mașini. Este pusă astfel în pericol atât viața calului, dar și a celor din trafic.

Numai în România. Un cal trage după el o mașină în Pantelimon

Mașina e folosită de parcă ar fi o căruță. Imaginile au fost postate în mediul online și distribuite de foarte multe persoane.

ADVERTISEMENT

În imagini se poate vedea că animalul, chinuit de proprietar, este speriat în trafic și încearcă să evite să fie lovit.

”Băi, nene, nu cred așa ceva. Asta e ultima, mă. Calul trage mașina. N-ai mă cum. dă și cedează trecerea. Unde se duc, mă, ești nebun?”, rostește cel care filmează incidentul.

Oamenii sunt revoltați de imaginile văzute. ”Poliția e non stop acolo să ne verifice declarațiile. Pe ăsta nu-l vede?”

”Toată lumea spune unde sunt cei de la Poliție. Dar câți ați sunat să anunțati un asemenea pericol? Există Poliția Animalelor, voi ca oameni puteați scăpa acel animal de alte viitoare chinuri”, a scris o femeie foarte revoltată, potrivit Wowbiz.

ADVERTISEMENT

” Poliția e NON STOP acolo să ne verifice declarațiile. Pe ăsta nu-l vede?/ Sincer, nu mă interesează unde sunt, în orice caz își fac treaba…

Nu asta e scopul comentariului meu. Întrebarea este de ce nu a sunat nimeni la 112 din cei care au filmat și au râs. Dacă Doamne ferește erau loviți de o mașină..Păcat de bietul animal”, au fost doar câteva comentarii din mediul online.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT