News

Imagini virale. Costineşti, staţiunea care dă fiori turiştilor. “Uşă şmecheră, blană de fag, are o găurică să vezi cine sună”

Stațiunea Costinești bifează premiere care mai de care mai rușinoase în acest an, reușind să impresioneze cu mizeria de pe plaje și cocinele pe care unii le numesc ”locuri de cazare”.
21.08.2021 | 15:13
Imagini virale Costinesti statiunea care da fiori turistilor Usa smechera blana de fag are o gaurica sa vezi cine suna
Imagini virale. Costineşti, staţiunea care dă fiori turiştilor
ADVERTISEMENT

Aglomerată din cale afară, stațiunea Costinești pare să fi devenit ”raiul” celor care vor să profite, de-a lungul unui sezon, de naivitatea oamenilor și, din acest motiv, scot la închiriat”, pe internet, locuri de cazare.

Cazarea din Costinești, motiv de haz de necaz

”O castană, la 150 de lei, merită”, pare să fie ideea după care unul dintre turiști s-a ghidat în momentul în care și-a găsit locurile de cazare dorite în Costinești.

ADVERTISEMENT

Dar, așa cum se întâmplă de prea multe ori, mai ales în România, sărmanul om fusese – să-i spunem eufemistic – tras pe sfoară de imaginile pe care le găsise pe site-urile de specialitate.

Șocat de ceea ce a găsit la cazare, după ce a plătit în avans, bărbatul a decis să încerce să își găsească liniștea în umor, filmând locul cu pricina și făcând haz de necaz.

ADVERTISEMENT

Iar din imaginile care au ajuns și la FANATIK se poate observa că nici umorul nu mai poate salva situația locurilor de cazare din Costinești.

”Clădire frumoasă, epoca Ceaușescu”

Șocat de ce vede în fața ochilor în Costinești, la o distanță apreciabilă de plajă – celebrele 5 minute, adică 1,5 km de mers pe jos –  bărbatul fraierit să scoată 150 de lei pentru noaptea de cazare a filmat cu lux de amănunte ce a găsit la fața locului.

ADVERTISEMENT

”Clădire frumoasă, epoca Ceaușescu (…) Ușă smecheră, blană de fag, are o găurică să vezi cine sună la ușă… Ai o periniță, în caz că vrei să vii cu cățelul”, explică omul înșelat de cazarea din Costinești.

”Piesa de rezistență este aerul condiționat… Aici se deschide, dar nu se mai închide cum trebuie, cred că a făcut scurt-circuit”, spune omul, închizând și deschizând o fereastră mai mică, din lemn, cu un geam vizibil instabil, dintre paturile care stau să cadă în orice secundă.

ADVERTISEMENT

Și, în același stil, făcând haz de necaz, prezintă cu lux de amănuntă camera pe care a închiriat-o, o cameră în care, probabil, și șobolanii s-ar simți ușor incofortabil: ferestre care nu se închid, dulap inexistent, toaletă invizibilă, o mizerie de nedescris și, cireașa de pe tort, patru paturi din care, cu greu, ar putea face unul în care să poată să doarmă un om puțin mai corpolent.

Apa din Costinești, infectată de e-coli

În ultimele săptămâni au fost înregistrate un număr mare de îmbolnăviri de enterocolită pe litoralul românesc, iar unul dintre principalele motive ale îmbolnăvirilor este prezența bacteriilor în apa mării.

Iar motivul, explică specialiștii, este legat de faptul că mulți turiști își fac nevoile în apă sau pe plajă, iar aces tlucru duce la creșterea concentrației bacteriilor din apa mării.

Conform analizelor făcute de Direcția de Sănătate Publică din Constanța, în Costinești situația este, deja, scăpată de sub control, iar apa mării are o concentrație de E-coli de câteva ori peste limita maximă.

E-coli este eliminată în mediul extern cu materiile fecale, și contaminează apa, solul, șialimentele. Infectarea cu această bacterie poate produce frecvent diverse forme de enterocolită, iar enterococii dau infecţii clinice serioase ale tractului urinar, endocardite bacteriene, meningite, septicemie etc.

În altă ordine de idei, plaja din Costinești, cea mai aglomerată stațiune de la malul mării de la noi, a devenit loc de depozitare al gunoaielor, mulți turiști nerespectând normele elementare de igienă.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Umbra lui Putin în România. Un cunoscut expert în securitate explică de ce...
Umbra lui Putin în România. Un cunoscut expert în securitate explică de ce am devenit o țintă pentru spionajul rusesc
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din...
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din România unde soarele "răsare" de două ori: "Fascinant"
Cum a fost surprins celebrul milionar care a ajuns să ceară bani pe...
Cum a fost surprins celebrul milionar care a ajuns să ceară bani pe străzi pentru o pâine
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
O vedetă TV iubește din nou. Surpriză totală
O vedetă TV iubește din nou. Surpriză totală
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt...
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt de «poftă», nu au gustul celor de iunie. Mai mult, ce găsești acum pe tarabă sunt din import”
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol...
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol principal. Are o poveste emoționantă și a fost văzut deja de milioane de oameni