News

Imagini virale cu români aflați în vacanță în Bulgaria cărora le-a fost ridicat autoturismul. Cum a protestat proprietarul. Video

Imagini virale cu români aflați în vacanță în Bulgaria cărora le-a fost ridicat autoturismul.
13.08.2021 | 11:08
Imagini virale cu romani aflati in vacanta in Bulgaria carora lea fost ridicat autoturismul Cum a protestat proprietarul Video
ADVERTISEMENT

Românii care se aflau în vacanță au creat un scandal de proporții, în încercarea de a le determina pe autoritățile bulgare să renunțe la inițiativa de a le ridica mașina.

Protest inedit al unor români aflați în vacanță în Bulgaria cărora le-a fost ridicat autoturismul

Autovehiculul cu care aceștia au venit era parcat ilegal, iar cum legea din Bulgaria arată că mașinile care nu sunt staționate regulamentar vor fi ridicate, același lucru s-a petrecut și în acest caz.

ADVERTISEMENT

Desigur că românilor nu le-a plăcut această acțiunea, așa că au făcut tot ce au putut pentru a-i împiedica pe bulgari să le ia mașina de la stațiunea în care stăteau.

Imaginile devenite virale pe rețelele de socializare arată cum autoritățile din Bulgaria au venit cu o platformă care să ridice mașina, în timp ce românii sunt foarte nemulțumiți.

ADVERTISEMENT

Pentru a scăpa, o româncă face un gest disperat și se urcă pe mașină, în semn de protest, dar și pentru a-i împiedica pe bulgari să poată să ia autovehiculul de acolo, care este înmatriculat în Sibiu.

Comentariile din mediul online îi arată cu degetul pe sibieni: „Nu ne reprezintă”

Pe filmare se aude cum o femeie îi ia apărarea româncei în costum de baie care se pune pe mașina parcată ilegal, spunând că „Are dreptate, nu au niciun drept să îi ia mașina”.

ADVERTISEMENT

Totuși, părerile nu sunt aceleași și pe rețelele de socializare, acolo unde imaginea a fost publicată. Cei mai mulți au avut comentarii negative la adresa atitudinii românilor.

”Fac circ în loc să plătească 5-10 leva pentru a parca în zona albastră. E greu să te plimbi puțin până găsești un loc de parcare, consumi combustibilul”, a scris un cetățean bulgar în comentarii.

ADVERTISEMENT

”Nu respectă legea și tot ei ajung să urle precum copiii”, a mai scris un alt internaut.

”Oare așa fac și la ei acasă?”, se întreabă cineva, iar răspunsul a fost pe măsură: ”Acolo fac și mai rău”.

Pe de altă parte, alți români s-au delimitat de atitudinea conaționalilor și au spus că nu sunt reprezentativi pentru țara noastră.

”Ne cerem scuze pentru acest tip de oameni, nu ne reprezintă”, a scris acesta.

Românii care au mașinile ridicate în Bulgaria trebuie să știe că au de achitat 86 de leva, adică aproximativ 210 lei.

ADVERTISEMENT