News

Imagini virale în timpul furtunii din Grecia! Un fulger lovește un bloc din Salonic. Video

Fulgerul a lovit puternic un bloc din Salonic. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Au apărut primele imagini virale cu furtuna din Grecia! Astfel, chiar în timpul nebuniei care a lovit şi Salonicul, al doilea oraş ca importanţă, după capitala Atena, un bărbat a ţinut să filmeze, după care a postat clipul pe o rețea de socializare. Nu s-au înregistrat morți sau răniți în oraș, însă furtuna i-a speriat teribil pe oameni. La un moment dat, un fulger a lovit în plin un bloc, iar imaginile au făcut deja înconjurul lumii

Imagini virale în timpul furtunii din Grecia!

Speriat, cel care a filmat, aproape că a scăpat telefonul din mână în urma impactului. Se estimează că în furtuna care a durat circa 10 minute, vântul a bătut cu peste 100 de kilometri pe oră și s-au produs peste 5.000 de descărcări electrice! Vă readucem aminte că din păcate doi cetăţeni români au decedat, iar altul a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală din zonă, în urma furtunii din nordul Greciei

ADVERTISEMENT

”Consulatul General al României la Salonic are în atenţie evenimentele legate de incidentul petrecut la data de 11 iulie, în Halkidiki, Republica Elenă, în urma căruia doi cetăţeni români şi-au pierdut viaţa şi altul a fost rănit. Reprezentanţii oficiului consular au întreprins demersuri pe lângă autorităţile locale pentru informaţii suplimentare cu privire la circumstanţele producerii incidentului, identitatea persoanelor decedate, identitatea şi starea de sănătate a persoanei rănite”, anunţă MAE.

Gepostet von Pimenidis Panagiotis am Mittwoch, 10. Juli 2019

Un fulger lovește un bloc din Salonic

În context, menţionăm că, la acest moment, din cauza condiţiilor meteo şi a unor defecţiuni la reţeaua de alimentare cu energie electrică în zonă, comunicarea cu autorităţile locale se desfăşoară cu dificultate. ”În urma demersurilor consulatului general, autorităţile locale au precizat că doi cetăţeni români au decedat, iar altul a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală din zonă pentru a beneficia de asistenţă medicală de specialitate”, precizează MAE.

ADVERTISEMENT

O echipă consulară mobilă s-a deplasat în zonă pentru a obţine mai multe informaţii cu privire la acest incident şi pentru a acorda asistenţă consulară. Consulatul General al României la Salonic monitorizează cu prioritate situaţia şi menţine legătura cu autorităţile locale, cu cetăţeanul român care este internat, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară, inclusiv prin eliberarea documentelor necesare repatrierii trupurilor neînsufleţite şi eliberarea certificatelor de deces pentru cei doi cetăţeni români.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri