Life

Imagini virale la Etno TV! Au făcut hora cu un dinozaur, la matinal

Matinalul de la Etno TV a produs, de curând, imagini care s-au viralizat imediat după ce, în platoul emisiunii, a ajuns un dinozaur care, mânuit cu îndemânare, a jucat câteva hore.
03.10.2021 | 16:10
Imagini virale la Etno TV Au facut hora cu un dinozaur la matinal
Imagini virale la Etno TV: un dinozaur danseaza pe muzica populara la emisiunea Matinali si Populari Captura: Facebook
ADVERTISEMENT

Mihalis și Lavinia Furtună, prezentatorii emisiunii Matinali și Populari de la Etno TV, au avut un invitat atipic pentru show-ul pe care îl prezintă de dimineață, de luni până vineri: macheta unui dinozaur.

Show viral cu dinozaurul în platou la Etno TV

Una dintre diminețile trecute, pe 1 octombrie 2021, a fost momentul în care platoul emisiunii Matinali și Populari de la Etno TV s-a transformat într-un mic Jurassic Park, simpaticii prezentatori Mihalis și Lavinia Furtună având ca invitat un dinozaur.

ADVERTISEMENT

Evident, nu unul adevărat, dinozaurul cu pricina fiind doar un costum extrem de realist, destul de mare chiar, adus în platou pentru a populariza anumite activități dedicate copiilor. Iar, așa cum era de așteptat, simpatica mascotă a făcut un show de zile mari la emisiune.

Ba chiar, spre amuzamentul celor aflați în platou, nu a refuzat ocazia să danseze în horă pe ritmurile melodiilor folclorice românești cântate de Nicolae Datcu sau Ion Drăgan.

ADVERTISEMENT

Iar Lavinia Furtună, în timp ce intervieva invitatul care a adus dinozaurul în platou, o tânără pe nume Raluca, l-a și botezat pe simpaticul saurian, Nicolae, având grijă totodată să le traseze câte sarcina de a avea grijă de el cântăreților de muzică populară de la matinal.

”Sunt foarte cuminți, sunt foarte pașnici”, a precizat, amuzându-se, invitata matinalilor Mihalis și Lavinia Furtună atunci când a descris dinozaurul, sugerând că este un companion perfect pentru petrecerile celor mici: ”Ia uitați ce simpatic este! Și copiii, și părinții și bunicii s-ar bucura…”.

ADVERTISEMENT

Dinozaurul a fost atracția dimineții de la Etno TV

Costumul de dinozaur – realist realizat de altfel – a fost, cu siguranță, atracția dimineții la emisiunea Matinali și Populari de la Etno TV. Și, după ce s-a prins în horă cu Mihalis și Lavinia Furtună pe ritmurile melodiei populare cântate de Nicolae Datcu, saurianul a avut grijă să facă show și lângă canapeaua emisiunii.

Iar acolo, în glumă, s-a făcut că îi sperie pe invitați care, evident, un intrat în jocul dinozaurului, râzând în hohote. Ba chiar, la un moment dat, s-a bucurat să fie în platou alături de o cântăreață frumușică foc care îl mângâia cu drag, zâmbind larg.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, emisiunea prezentată de Mihalis și Lavinia Furtună a devenit în scurt timp virală datorită dinozaurului din platou. E adevărat, nu toate comentariile au fost chiar amabile cu privire la show-ul pe care l-au pus în scenă la Etno TV, dar, cu siguranță, au provocat amuzamentul tuturor.

Matinalul de la Etno TV își schimbă ora de difuzare

Mihalis și Lavinia Furtună, prezentatorii emisiunii Matinali și Populari de la Etno TV, au anunțat că, începând de luni, 4 octombrie 2021, a fost schimbată ora de începere a emisiunii lor care, până acum, era difuzată de luni până vineri, de la ora 9.00 dimineața.

”De luni, 4 Octombrie va dam trezirea la ora 8:00! Haideți să ne bucurăm de cele mai frumoase și spectaculoase dimineți împreună”, au anunțat Mihalis și Lavinia Furtună pe conturile lor de socializare.

ADVERTISEMENT