News

Imaginile cu FRUMOASA Ruby care te vor ORIPILA

Frumoasa si cu forme voluptoase, Ruby s-a lansat in urma cu doi ani cu piesa “Stinge lumina”, iar de atunci ea a ramas in mintea romanilor. Putini stiu insa ca dupa acel videoclip ea s-a cuplat cu...
07.09.2014 | 13:06
Imaginile cu FRUMOASA Ruby care te vor ORIPILA

Frumoasa si cu forme voluptoase, Ruby s-a lansat in urma cu doi ani cu piesa “Stinge lumina”, iar de atunci ea a ramas in mintea romanilor. Putini stiu insa ca dupa acel videoclip ea s-a cuplat cu Adrian, alaturi de care au fost surprinsi la piscina.

La cei 25 de ani ai sai, Ruby a cunoscut gloria imediat. Tanara lanseaza hit dupa hit, dar putini stiu detalii despre viata ei personala.

1

Cand a lansat piesa “Stinge lumina”, ea se ondula ca o trestie in calduri pe langa Adrian in timpul filmarilor pentru videoclipul oficial. Atunci ea de abia se despartite de Oxi, impresarul ei, iar fiind o femeie libera isi permitea sa faca ce vrea. Motivul despartirii celor doi a fost „gestionarea conflictelor“, un capitol la care ambii satetau prost.

2

Plina de celulita la doar 25 de ani

Chiar daca a trecut printr-o despartire, de cum l-a vazut pe Adrian, de meserie dansator, sangele a inceput sa ii fiarba din nou in vene. Astfel, tanara si nelinistita, orgolioasa si incapatanata, Ruby s-a cuplat cu dansatorul ei, iar cei doi sunt deja de mai bine de un an impreuna.

3

Zilele trecute paparazzi revistei Spy i-au surprins pe cei doi la o piscina, iar din gesturile lor ne dam seama ca dragostea dintre ei este foarte mare. Ruby si Adrian s-au balacit in apa piscinei, au ras, s-au simtit bine, ea o fi fredonat, poate, o mica bucata din melodia „Stinge lumina“, el o fi dansat putin din buric pe sub apa.

sursa: cancan.ro

Tags: