Fotbal intern

Discursul FANATIK :D al lui Ionuţ Radu din vestiar, înainte de meciul cu Anglia! VIDEO. Ţi se face pielea de găină! “Vă am pe voi în faţa mea şi o ţară întreagă în spatele meu! Murim pe teren”

22.06.2019 | 17:04
Discursul FANATIK D al lui Ionut Radu din vestiar inainte de meciul cu Anglia VIDEO Ti se face pielea de gaina Va am pe voi in fata mea si o tara intreaga in spatele meu Murim pe teren

România a reuşit o victorie uriaşă împotriva Angliei, scor 4-2, în al doilea meci de la Campionatul European de Tineret. Cu acest succes, tricolorii sunt aproape de calificarea în semifinalele competiţiei înainte de ultimul meci din faza grupelor: cel cu Franţa, care va avea loc luni, de la ora 22:00. După meci, la vestiare s-a declanşat nebunia şi elevii lui Rădoi au oferit imagini memorabil cu bucuria victoriei.

UPDATE / FRF a dezvăluit discursul căpitanului Ionuţ Radu de înainte de meci. Iată clipul care îţi va face pielea de găină!

Discurs Ionuț Radu

? Shhhhh, vorbește căpitanul! Discurs impresionant al lui Ionuț Radu în vestiar înaintea victoriei cu Anglia❗ "Mie nu mi-e frică pentru că vă am pe voi în fața mea și avem o țară care ne susține în spatele nostru!". Bravo, căpitane! #liderLIVEBLOG ? bit.ly/2FbSPjD#HaiRomania ??

Gepostet von Echipa națională de fotbal a României am Samstag, 22. Juni 2019

Imaginile bucuriei! Cum au sărbătorit “tricolorii” în vestiar victoria uriaşă cu Anglia. GALERIE FOTO

Însă, “tricolorii mici” nu au stropit victoria cu alcool… ci cu apă. Căpitanul Ionuţ Radu l-a luat în braţe pe selecţionerul Mirel Rădoi, iar jucătorii au golit sticlele de apă în vestiar.  Unii dintre jucători şi-au făcut poze cu steagul României, în timp ce alţii au strigat până au rămas răguşiţi.

EURO 2019 | Victorie istorică pentru România! Tricolorii înving Anglia cu 4-2 şi sunt aproape de o calificare…

Gepostet von TVRSport am Freitag, 21. Juni 2019

După meci, mulţi dintre jucători au rămas fără cuvinte. Căpitanul Radu a avut din nou un discurs emoţionant şi un citat devenit remarcabil: “Acolo unde nu am putut ajunge cu picioarele, am ajuns cu inima”. Portarul a declarat că este în stare să meargă la război cu acest grup: “Am și acum pielea de găină. Am plâns după meci. Dumnezeu lucrează pentru noi și sunt convins că vom ajunge extraordinar de departe. Ne bucurăm că v-am făcut să vă uitați din nou la echipa națională. Trăim un moment fantastic al carierei noastre și sperăm să nu se termine. Vă mulțumim. Hai, România! Nu știu ce pot să mai spun. Sunteți un popor extraordinar.

Ne-ați făcut mândri că suntem români. Ne-ați împins de la spate, unde nu au ajuns picioarele a ajuns inima. Suntem mândri că v-am făcut fericiți și să nu mă credeți nebun când o spun, dar o să ajungem foarte departe. A fost cel mai important meci din cariera tuturor. S-a dovedit că am avut mai multă dorință. Nu mi-e frică să merg cu ei la război. Este un meci istoric. O victorie istorică. Am dat totul și suntem mândri că suntem români”, a declarat Ionuţ Radu.

Imaginile bucuriei! Cum au sărbătorit tricolorii în vestiar victoria uriaşă cu Anglia. GALERIE FOTO (Sursa foto: Facebook FRF)
Imaginile bucuriei! Cum au sărbătorit tricolorii în vestiar victoria uriaşă cu Anglia. GALERIE FOTO (Sursa foto: Facebook FRF)

“Suntem foarte aproape de a merge la Olimpiadă de 55 de ani nu am mai reuşit asta”

Mirel Rădoi a declarat încă o dată la conferinţa de presă că este mândru de jucătorii pe care îi are şi de mentalitatea pe care o au aceşti jucători: “Sunt un român mândru în aceste momente. Suntem foarte aproape de a merge la Olimpiadă, de 55 de ani nu am mai reuşit asta şi băieţii sunt conştienţi de asta. Cred că şi fanii au trăit aceleaşi sentimente ca şi selecţionerul”, a spus Rădoi.

Imaginile bucuriei! Cum au sărbătorit tricolorii în vestiar victoria uriaşă cu Anglia. GALERIE FOTO (Sursa foto: Facebook FRF)
Imaginile bucuriei! Cum au sărbătorit tricolorii în vestiar victoria uriaşă cu Anglia. GALERIE FOTO (Sursa foto: Facebook FRF)

Meciul decisiv pentru calificarea în semifinale România – Franţa, va avea loc luni, de la ora 22:00. Cele două echipe au adunat câte 6 puncte din primele două meciuri şi un egal le-ar califica pe ambele în semifinalele competiţiei.

  • 65 de milioane de euro este valoarea lotului României U 21
  • 8 goluri a dat România în primele două meciuri de la Euro

8 este cota BETANO pentru ca Romania sa castige EURO U21 

Tags: