Fotbal intern

Imaginile bucuriei după calificarea României la Euro U-21! Cum au celebrat tricolorii. Video

Imaginile bucuriei dupa calificarea Romaniei la Euro U21 Cum au celebrat tricolorii Video
ADVERTISEMENT

FANATIK a surprins imaginile bucuriei după calificarea selecționatei României U21 la turneul final Euro 2021. Este a doua calificare consecutivă a tricolorilor la turneul final, iar aceștia au celebrat performanța din plin.

România a remizat 1-1 cu Danemarca în meciul decisiv disputat la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană, un rezultat suficient pentru a-și asigura calificarea din grupa H.

ADVERTISEMENT

Valentin Costache, jucătorul lui CFR Cluj, a fost omul care a adus calificarea prin golul marcat în minutul 72 după pasa decisivă a lui Olimpiu Moruțan.

Imaginile bucuriei după calificarea României la Euro U-21! Cum au celebrat tricolorii.

Imaginile bucuriei a fost surprinse de FANATIK imediat după finalul meciului. Jucătorii au sărbătorit precum un grup unit calificarea, iar mai apoi l-au aruncat pe selecționerul Adrian Mutu în aer, în semn de bucurie.

ADVERTISEMENT

Danezii au deschis scorul la prima ocazie importantă, în minutul 50. Nikolai Laursen a transformat penalty-ul, acordat foarte ușor de arbitrul georgian. Arbitrul întânlirii l-a eliminat 8 minute mai târziu pe Sebastian Hausner, moment în care Danemarca a rămas în 10 oameni.

Golul lui Valentin Costache din minutul 72 marcat din pasa lui Olimpiu Moruţan a calificat România pentru a doua oară consecutiv la Campionatul European U21. Înfrângerea Belgiei în Bosnia ne-a oferit şi varianta unei remize pentru a ne califica.

ADVERTISEMENT

România se califică după ce intră în TOP 5 echipe de pe locul 2

România a reușit să obțină un egal în partida cu Danemarca suficient pentru calificarea la Euro 2021. Asta după ce Scoția a pierdut cu 0-1 în Grecia, în vreme ce Bosnia și Herțegovina a învins Belgia cu 3-2.

În această situație, românii au reușit să fie în topul celor cinci echipe care au terminat pe locul 2 și astfel s-a calificat pentru a doua oară consecutiv la un turneu final de Campionat European.

ADVERTISEMENT

Evoluția ROmâniei a fost una foarte bună în startul partidei, însă danezii au echilibrat partida și au deschis scorul imediat după pauză. Valentin Costache a reușit golul egalizator, iar finalul a fost lipsit de intensitate cu pase în zone neutre timp de 15 minute.

ADVERTISEMENT
Tags: