Fotbal intern

Imaginile bucuriei după încă un titlu câştigat de CFR Cluj! Cum au sărbătorit clujenii ! Galerie Foto

Imaginile bucuriei după încă un titlu câştigat de CFR Cluj! Cum au sărbătorit clujenii ! Galerie Foto

CFR Cluj a câştigat încă un titlu de campioană a României, al cincilea din istoria clubului. FANATIK a asistat la bucuria clujenilor de la finalul meciului câştigat cu U Craiova, scor 1-0. La finalul meciului din Gruia, suporterii echipei antrenate de Dan Petrescu au năvălit pe teren pentru a se bucura alături de favoriţi.

Imaginile bucuriei după încă un titlu câştigat de CFR Cluj. Clujenii au sărbătorit alături de copii

FANATIK a imortalizat momentele bucuriei după încă un titlu câştigat de CFR Cluj. În timp ce fanii echipei antrenate de Dan Petrescu erau pe gazon, jucătorii campioanei României, printre care s-au numărat Juan Emmanuel Culio, George Ţucudean sau Ovidiu Hoban, au sărbătorit alături de copii şi de cei dragi.  VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

În tot acest timp, fotbaliştii clujenilor au fost asaltaţi de fanii echipei, care îşi doreau să facă poze cu favoriţii lor, dar şi să obţină un autograf. Jucătorii campioanei României s-au retras la vestiare pentru câteva minute, timp în care s-a încercat trimiterea suporterilor înapoi în tribune pentru începerea festivităţii de premiere. După ce au primit trofeul şi medaliile, clujenii s-au bucurat de un foc de artificii pregătit de oficialii clubului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri