Fotbal international

Imaginile bucuriei la Al Hilal după câştigarea Ligii Campionilor Asiei! Mesajul lui Răzvan Lucescu pentru fani: „I love you!” FOTO + VIDEO

24.11.2019 | 23:56
Imaginile bucuriei la Al Hilal dupa castigarea Ligii Campionilor Asiei Mesajul lui Razvan Lucescu pentru fani I love you FOTO  VIDEO
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a devenit erou în Arabia Saudită, după ce a adus Liga Campionilor Asiei la Al Hilal, după o pauză de 19 ani. La sfârșitul retului finalei cu Urawa, câștigat de echipa lui Lucescu Jr cu 2-0, antrenorul și jucătorii echipei din Ryadh au sărbătorit cucerirea trofeului continental alăturii de fanii arabi ce au făcut deplasarea în Japoniei.

Răzvan Lucescu a sărbătorit trofeul alături de fani

Răzvan Lucescu a devenit antrenorul ce aduce al treilea trofeu al Ligii Campionilor Asiei în vitrina clubului Al Hilal. După 1-0 în turul cu Urawa, saudiții s-au impus și în a doua manșă din Japonia, scor 2-0. La finele meciului retur, Răzvan Lucescu și jucătorii pe care îi antrenează au sărbătorit performanța alături de fanii arabi ce au făcut deplasarea în Japonia.

ADVERTISEMENT

Pagina de Twitter a clubului Al Hilal a realizat un material video cu bucuria de la finalul meciului retur, iar Răzvan Lucescu a trimis un mesaj pentru suporteri: „I love you”. Odată cu performanța realizată sub comanda lui Lucescu Jr, Hilal a ajuns la trei trofee continentale cucerite, în 1992 și 2000, cu Anghel Iordănescu tehnician, fiind realizate primele două.

Răzvan Lucescu, șase trofee ca antrenor

Liga Campionilor Asiei este primul trofeu cucerit de Răzvan Lucescu în Arabia Saudită. Antrenorul român a preluat Al Hilal în vară, după două sezoane excelente la PAOK Salonic, cu care a câștigat două Cupe ale Greciei și un campionat.

ADVERTISEMENT

Primele trofee din cariera de antrenor al lui Răzvan Lucescu au fost pe banca tehnică a Rapidului. Giuleștenii au cucerit două Cupe ale României la rând, în 2006 și 2007, cu actualul antrenor de la Al Hilal pe banca tehnică.

Al Hilal este lider și în campionatul din Arabia Saudită, la egalitate de puncte cu Al Nasr, cu mențiunea că formația antrenată de Răzvan Lucescu are un meci mai puțin disputat. De asemenea, saudiții au obținut calificarea și în șaisprezecimile Cupei Regelui, după victoria, scor 4-1, cu Arar.

ADVERTISEMENT