News

Imaginile bucuriei! Simona Halep, felicitată de familie, Kim Clijsters și Ion Țiriac. Exclusiv foto

13.07.2019 | 18:23
Imaginile bucuriei Simona Halep felicitata de familie Kim Clijsters si Ion Tiriac Exclusiv foto

FANATIK este prezent la Londra și vă oferă informații și imagini exclusive după triumful Simonei Halep la Wimbledon. Sportiva noastră a reușit un meci incredibil în finala cu Serena Williams, pe care a învins-o în minimum de seturi, scor 6-2, 6-2. 

Simona Halep, felicitată de familie, Kim Clijsters și Ion Țiriac

La scurt timp după victorie, Simona Halep a dat startul petrecerii, fiind felicitată de toată familia sa în frunte cu tatăl Stere Halep, iar apoi de Ion Țiriac, mentorul său, dar și de Kim Clijsters, fosta mare jucătoare de tenis. FANATIK a surprins toate aceste imagini, pe care le puteți vedea în galeria foto de mai sus.

Este cel mai mare triumf din cariera Simonei Halep și totodată unul dintre cele mai bune meciuri făcute de ea. Halep nu i-a dat nicio șansă Serenei, nimeni alta decât cea mai bună jucătoare de tenis din istorie, conform specialiștilor în acest sport.

Niciodată în cele 30 de finale de Mare Șlem pe care le jucase până acum nu s-a mai întâmplat ca Serena să câștige numai patru game-uri. Ajunsă la 37 de ani, Serena are șanse tot mai mici să-i egaleze recordul lui Margaret Court, de 25 de trofee de Mare Șlem câștigate, deși o mai desparte un singur trofeu. Mai mult, Williams are trei finale consecutive de Mare Șlem pierdute.

Simona se află la cel de-al doilea triumf consecutiv într-o finală de Mare Șlem, după ce le pierduse pe primele trei. Halep are un trofeu și la Roland Garros, turneul său preferat.

Totuși, în acest an, Simona nu reușise să câștige nici măcar un trofeu, având finale pierdute la Doha și la Madrid. În urma acestui triumf, Simona a urcat de pe locul 7 pe locul 4 în ierarhia WTA, dar continuă să fie la o distanță apreciabilă de liderul Ashleigh Barty, aproximativ 700 de puncte.