Sport

Imaginile care arată că recuperarea lui Rafael Nadal merge bine. Ibericul a ieșit pe mare, dar și la dans! Video

Rafael Nadal s-a retras din turneul de la Wimbledon, înaintea semifinalei cu Nick Kyrgios, din motive medicale, însă pare că recuperarea merge bine de vreme ce și-a etalat talentul de dansator în Baleare.
14.07.2022 | 18:11
Imaginile care arata ca recuperarea lui Rafael Nadal merge bine Ibericul a iesit pe mare dar si la dans Video
Rafa Nadal este în vacanță în Baleare și se bucură de ieșirile cu yachtul, dar și la concerte sau discotecă, în timp ce accidentarea de la Wimbledon pare istorie. Foto: instagram
ADVERTISEMENT

La Wimbledon, așteptatul duel dintre Rafa Nadal și Novak Djokovic nu a mai avut loc. Spaniolul s-a accidentat în sferturi, iar după ce medicii au descoperit o leziune de 7 mm la abdomen, s-a retras înaintea semifinalei cu Kyrgios.

Nadal, aflat în vacanță în Baleare, s-a distrat la concertul lui Maluma și și-a etalat talentele de dansator

A fost un final trist de întrecere pentru iberic, neînvins pe teren în turneele de Grand Slam din 2022. Însă, între timp, lucrurile par că s-au rezolvat, iar Nadal va putea să revină pe teren.

ADVERTISEMENT

Pentru tenisman urmează o parte a doua a anului cu competiții importante. Nu vrea să rateze US Open, dar nici ATP Finals. Astfel că a decis să ia o scurtă, dar binevenită, pauză.

Și, pentru a se reface după accidentarea deja amintită, dar și pentru a-și încărca bateriile, a ales să meargă în Baleare. Acolo unde, probabil că știți deja, deține o vilă de 3 milioane de euro în Porto Cristo.

ADVERTISEMENT

Plaja și înotul au fost între activitățile pe care a ales să le facă alături de soția sa, María Francisca (Mery) Perelló Pascual. Dar și de prietenii săi apropiați.

În plus, a avut timp și pentru marea sa pasiune. Plimbările cu yachtul, ambarcațiunea sa de 5 milioane de euro fiind ancorată permanent într-un port din apropierea reședinței.

ADVERTISEMENT

Nu a ratat nici prilejul de a se bucura de evenimentele din Baleare. A fost la concertul columbianului Maluma, lucru pe care l-a împărtășit pe rețelele sociale.

”O noapte minunată alături de prieteni”, a comentat Nadal, pozând alături de cântăreț, căruia i-a mulțumit pentru prestație.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Dar ceea ce i-a liniștit și mai mult pe fanii săi, este o altă postare făcută pe rețelele sociale. În care un fan l-a surprins dansând într-o discotecă.

ADVERTISEMENT
Tags: