Life

Imaginile care fac deliciul internetului! Ce au făcut două pisici în timp ce stăpâna lor era în direct la tv – Video

19.05.2020 | 11:43
Imaginile care fac deliciul internetului Ce au facut doua pisici in timp ce stapana lor era in direct la tv  Video
ADVERTISEMENT

O jurnalistă din Filipine a trecut printr-un moment stânjenitor, dar care a devenit amuzant pentru mulți internauți după ce a apărut pe rețelele de socializare.

Două pisici își dispută teritoriul în casă, în timp ce stăpâna lor prezintă o emisiune în direct

Cele două pisici pe care le deține au stricat live-ul în care femeia tocmai de intrase, de acasă, acolo de unde au lucrat mulți reporteri pe perioada de carantină mondială.

ADVERTISEMENT

Doris Bigornia, pe numele ei, era foarte concentrată la tema care se dezbătea la televiziunea unde era în direct, iar la un moment dat, concentrarea ei a dispărut când a auzit zgomotele pe care le fac cele două pisici, care se băteau în fundal.

Cearta necuvântătoarelor a atras atenția telespectatorilor, iar persoana care a filmat momentul, videoclipul devenind astfel viral pe Twitter, a fost chiar fata reporteriței.

ADVERTISEMENT

Videoclipul a făcut senzație pe rețeaua de socializare Twitter

Utilizatorii rețelei Twitter au distribuit masiv clipul apărut pe rețea, ajungând la 2.000.000 de reproduceri doar pe acest site de socializare.

Oamenii au comentat imaginile care au făcut deliciul internetului, în stilul fiecăruia: unii au pus niște emoticoane, alții au pus meme, iar cei mai mulți au scris ironic despre întâmplarea prin care a trecut Doris.

ADVERTISEMENT

„Pisicile nu se suportă nici măcar între ele. Îmi plac, dar de la distanță; Două din zece pisici preferă să se certe în direct; E cel mai tare lucru pe care l-am văzut pe internet; Trăiesc cu teama că mi se poate întâmpla și mie asta”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-au scris oamenii pe Twitter.

Dacă până acum numele ei nu era foarte cunoscut în Filipine, Doris a devenit acum cunoscută nu doar în țara ei, ci în întreaga lume. Femeia prezenta o emisiune la postul de televiziune DZMM TeleRadyo în momentul în care pisicile ei au început războiul.

ADVERTISEMENT