Life

Imaginile care fac înconjurul lumii. Un porc s-a născut cu două capete și un ochi comun

22.05.2020 | 08:43
Imaginile care fac inconjurul lumii Un porc sa nascut cu doua capete si un ochi comun
Imaginile care fac înconjurul lumii. Un porc s-a născut cu două capete și un ochi comun. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

O scroafă dintr-o gospodărie din Filipine a născut un porc cu două capete și un ochi comun, locuitorii mărturisind că ar putea fi un semn bun în ceea ce privește pandemia de coronavirus. Imaginile cu animalul diferit au făcut înconjurul lumii, foarte mulți oameni dându-și cu părerea despre el.

Porc cu două capete și un ochi comun, într-o gospodărie din Filipine

Nașterea porcului cu două capete și un ochi comun a fost un șoc pentru o familie din Filipine care nu a mai văzut așa ceva până acum. Imaginile cu acest animal „special” au făcut înconjurul lumii, oamenii fiind surprinși de-a dreptul.

ADVERTISEMENT

Potrivit Daily Star animalul a supraviețuit timp de o săptămână, în ciuda faptului că oamenii l-au ținut în casă și l-au îngrijit cât de bine s-a putut.

Animalul diferit, semn de bun-augur în pandemie?

Localnicii din provincia din Filipine au declarat că nașterea acestui animal în plină pandemie ar fi de bun-augur, aducând noroc în această criză cu care se confruntă o lume întreagă.

ADVERTISEMENT

„Tatăl meu credea că porcul va aduce noroc în casa noastră în timpul acestei pandemii, așa că a fost entuziasmat să-l aducă în casă.

Am făcut tot ce am putut pentru a-l ține sănătos, dar starea lui s-a înrăutățit și a murit în câteva zile”, a povestit fiica bărbatului care a descoperit animalul, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

Specialiștii însă, sunt de cu totul altă părere, și transmit că animalul a venit pe lume în acest fel datorită poluării mari din zona respectivă.

Caz similar și în urmă cu ceva ani, în China

Acesta nu este singurul caz întâlnit de-a lungul timpului. În urmă cu câțiva ani, în 2013, un porc cu două capete a îngrozit locuitorii dintr-un sat din Jiujiang, estul Chinei, oamenii crezând că este vorba de un semn apocaliptic.

ADVERTISEMENT

Medicul veterinar din zonă a mărturisit că purcelul suferă de o mutație numită dicefalie care apare în momentul în care este oprit procesul de evoluție al embrionului în cazul gemenilor.

Se pare că această boală destul de rară apare atât la animale, cât și la oameni, presa relatând de-a lungul timpului numeroase astfel de cazuri în rândul pisicilor, câinilor sau șerpilor.

 

 

ADVERTISEMENT