ADVERTISEMENT
Life

Imaginile care îi vor îngrijora până și pe medici. Cătălin Botezatu are 3 stenturi la inimă, dar își pune viața în pericol

Autor: Madalina Moraru | 26.09.2020 | 11:41
Imaginile care îi vor îngrijora până și pe medici. Cătălin Botezatu are 3 stenturi la inimă, dar își pune viața în pericol
Iată cum își pune Cătălin Botezatu în pericol viața, deși are interdicții medicale

Cătălin Botezatu a avut parte în ultimii ani și de momente mai puțin plăcute, din pricina problemelor sale de sănătate.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul designer a avut parte atât de o operație în Turcia, în vederea tratării tipului său de cancer descoperit de medici.

Deși de ceva vreme a dat toate semnele că lucrurile au revenit pentru el la normal, renumitul creator de modă pare să aibă și momente în care își neglijează sănătatea.

ADVERTISEMENT

Ipostazele care îi vor îngrijora pe medici cu Cătălin Botezatu. Designerul are multe probleme de sănătate, dar își pune viața în pericol

Dovadă au făcut-o câteva imagini publicate chiar de către Cătălin Botezatu, în mediul online. Juratul de la Bravo, ai Stil, s-a filmat în timp ce se bucura de o pauză, dar fanii l-au criticat foarte repede.

Mai exact, în imaginile publicate pe Instagram, Cătălin Botezatu apare în ipostaze pentru care ar primi un cartonaș roșu de la medici. Asta deoarece designerul încă fumează trabuc și consumă băuturi alcoolice.

ADVERTISEMENT

Totul deși în postura de fost pacient vindecat de cancer nu i-ar fi tocmai recomandat să dea curs unor astfel de preferințe personale.

„Nu mai am voie să fumez mai mult de două trabucuri pe săptămână și să beau două cafele pe zi. De asemenea, mi s-a interzis efortul fizic, și am renunțat să merg la sală.

ADVERTISEMENT

Nu se cunoaște însă, nu m-am îngrășat, asta pentru că mănânc sănătos. Toată viața va trebui să iau medicamente pentru inimă”, spunea renumitul designer cu mult înainte de-a ajunge la intervenția din Turcia.

Imaginile care îi vor îngrijora până și pe medici. Cătălin Botezatu are 3 stenturi la inimă, dar îți pune viața în pericol
Cătălin Botezatu nu poate renunța nici acum la anumite vicii

Cătălin Botezatu s-a filmat în timp ce savura un trabuc și imaginile nu aveau cum să nu le atragă atenția urmăritorilor săi din mediul online. Românii au reacționat foarte repede la ipostazele respective.

ADVERTISEMENT

Totodată, e cunoscut că vedeta de la Kanal D a mers în Turcia pentru o operație, cu doar câteva luni în urmă. Acesta fusese diagnosticat cu cancer de colon și a reușit să combată teribila maladie.

Cătălin Botezatu și-a ținut fanii la curent cu tot ce-a făcut în străinătate și când era plecat să se opereze. Acesta mai are montate la nivelul inimii și trei stenturi. Și din pricina afecțiunilor cardiace trebuie să fie constant atent la starea generală de sănătate.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!