ADVERTISEMENT
Life

Imaginile care îl vor face pachet de nervi pe Alex Bodi. Cum a filmat-o turcul pe Bianca Drăgușanu

Autor: Alexa Serdan | 10.09.2020 | 08:36
Imaginile care îl vor face pachet de nervi pe Alex Bodi. Cum a filmat-o turcul pe Bianca Drăgușanu
Imaginile care îl vor face pachet de nervi pe Alex Bodi. Cum a filmat-o turcul pe Bianca Drăgușanu. Sursa foto: Instagram.com

Bianca Drăgușanu și milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu nu se mai ascund de ochii curioșilor, fosta asistentă TV etichetându-l pe actualul iubit în mai multe postări pe rețelele de socializare. Frumoasa blondină susține că legătura lor este una de prietenie, însă anumite gesturi spun altceva.

ADVERTISEMENT

Se pare că vedeta este îndrăgostită lulea de fostul iubit al Ioanei Filimon și al Otiliei Bilionera, alături de care este extrem de fericită, așa cum chiar ea a mărturisit în mediul online. Așadar, la doar o săptămână de când a pus capăt relației cu afaceristul Alex Bodi, fosta asistentă TV iubește din nou.

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu nu-și mai ascunde sentimentele pentru turc, motiv pentru care i-a transmis o inimioară virtuală pe InstaStory, în timp ce fredona melodia lansată în urmă cu ani buni de trupa N&D, și anume „Vino la mine”.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, gesturile care nu îi vor face bine lui Alex Bodi

„I am lost, baby (n.r.: Sunt pierdută, iubitule)!”, este mesajul lăsat de fosta prezentatoare de la Kanal D, în dreptul unei imagini în care se distrează alături de două bune prietene, la o terasă din București.

Pe unul dintre degetele de la mană se poate observa că Bianca Drăgușanu l-a etichetat de milionarul turc Cerkes Cengiz, așa cum este cunoscut peste hotare fostul iubit al concurentei de la „Ferma – Un nou început”, Ioana Filimon.

ADVERTISEMENT

Blondina nu s-a oprit aici cu mesajele transmise actualului partener de viață. Într-o filmare distribuită seara trecută, fosta soție și iubită a lui Alex Bodi a notat „Are you lost, babygirl (n.r.: Te-ai pierdut, iubito)”, semn că vedeta este hotărâtă să meargă mai departe.

Bianca Drăgușanu petrece la o terasă din București
Bianca Drăgușanu nu-și mai ascunde sentimentele pentru milionarul turc. Sursa foto: Instagram.com

Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu milionarul turc

Imaginile și timpul petrecut împreună weekend-ul trecut înclină spre o relație amoroasă între blondina și milionarul turc, dar cu toate acestea fosta asistentă TV a lui Dan Capatos mărturisește că nu formează un cuplu, ci sunt doar foarte buni prieteni.

ADVERTISEMENT

Cât despre faptul că au vizionat un film împreună, în casa lui Cerkes Cengiz din Turcia, Bianca Drăgușanu susține că nu erau singuri, ci se aflau mai multe persoane în încăpere.

„Nu mă interesează. Nu vreau să aflu ce a zis. Nici nu mai contează. Cât despre Cengiz, suntem doar prieteni.

ADVERTISEMENT

La film nu ne-am uitat doar noi, eram mai multe persoane. Însa suntem doar prieteni și nimic mai mult”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru FANATIK, referindu-se și la faptul că nu vrea să știe ce spune fostul iubit despre ea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!