ADVERTISEMENT
Life

Imaginile care îl vor înfuria pe Gigi Becali. Soţul Teodorei nu a mai ţinut cont de nimic într-un club de pe litoral

Autor: Flaviu Popa | 15.08.2020 | 13:13
Imaginile care îl vor înfuria pe Gigi Becali. Soţul Teodorei nu a mai ţinut cont de nimic într-un club de pe litoral
Ginerele lui Gigi Becali are probleme cu legea!

Nimeni nu petrece ca și ginerele lui Gigi Becali, mai ales când o are alături pe frumoasa sa soție Teodora Becali.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a profitat de vremea frumoasă de pe litoral și, alături de soția sa și de cumnata sa a petrecut până dimineață.

Paparazzi Spynews.ro i-au surprins în cele mai tari ipostaze în timpul petrecerii de fițe de pe litoral unde ginerele lui Becali a vrut să arate cine e șeful.

ADVERTISEMENT

Ginerele lui Gigi Becali a petrecut toată noaptea alături de soția Teodora Becali

Potrivit sursei citate, „prințișorul din Dobroești” a fost sufletul petrecerii, în timp ce soția sa, Teodora, a preferat să fie mai discretă, cel puțin în primele ore.

Proaspăt mămică, Teodora a acceptat invitația soțului ei și l-a admirat toată noaptea pe ringul de dans, alături de cumnata Alexandra.

ADVERTISEMENT

Locația unde au petrecut fiicele lui Becali este una exclusivistă, unde nu au loc decât oamenii cu bani, așadar „prințișorul” s-a simțit ca acasă, reușind să impresioneze pe toată lumea cu valoarea sa.

Bărbatul a comandat non-stop băutură, reușind să o convingă pe Alexandra Becali să danseze sus pe un scaun, cu țigara în gură.

ADVERTISEMENT

Cei de la Spynews au remarcat cum Teodora și Mihai, soțul ei, s-au iubit toată noaptea, ca și cum nimeni nu mai era în jur. Sărutări lungi, îmbrățișări pasionale, totul a fost la vedere în cea mai de fiță discotecă de pe litoral.

Mai mult, cu toate că a născut recent, Teodora Becali se laudă cu o siluetă de invidiat, semn că soțul ei are grijă de ea și îi îndeplinește orice dorință.

ADVERTISEMENT
Chef de chef cu ginerele lui Becali
Chef de chef cu ginerele lui Becali

Msi mult, Mihai Mincu este apreciat de socrul Gigi Becali, lucru recunoscut de latifundiar.

E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, se lăuda Gigi Becali după nunta fiicei sale.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!