Life

Imaginile care nu s-au difuzat la Chefi la Cuțite! Ce a făcut Sorin Bontea cu echipa lui

Sorin Bontea a dezvăluit imaginile care nu s-au difuzat la Chefi la Cuțite și le-a arătat fanilor ce a făcut împreună cu echipa lui.
24.05.2021 | 23:56
Imaginile care nu sau difuzat la Chefi la Cutite Ce a facut Sorin Bontea cu echipa lui
ADVERTISEMENT

Sorin Bontea a postat pe rețelele sociale câteva imagini care nu au fost difuzate la Chefi la Cuțite. Juratul le-a arătat tuturor ce a făcut cu membrii echipei lui.

Echipa lui Sorin Bontea se descurcă foarte bine în sezonul nouă al show-ului culinar de la Antena 1. În ediția de duminică seară, aceștia au câștigat battle-ul și au reușit să se salveze de duel.

ADVERTISEMENT

Imaginile care nu s-au difuzat la Chefi la Cuțite! Ce a făcut Sorin Bontea cu echipa lui

Sorin Bontea a rămas în relații bune cu membrii echipei sale din acest sezon și au petrecut timp împreună. Juratul a publicat imagini nedifuzate în cadrul show-ului de la Antena 1.

Astfel, îndrăgitul chef i-a scos pe membrii din echipa lui în oraș și s-au bucurat de momente de calitate împreună. Sorin Bontea a postat totul pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

„Am scos copiii la o bere”, a scris juratul în dreptul fotografiilor.

Fanii s-au bucurat să vadă asemenea ipostaze și nu au ezitat să-i lase lui Sorin Bontea zeci de comentarii. Aceștia l-au lăudat și pe Riki pentru talentul de care dă dovadă în bucătărie, dar și pentru talentul lui.

 „Felicitări chef! Bravo echipa verde! Succes în continuare și fiți mai uniți!”  „Cel mai minunat chef”, „Felicitări chef Sorin! Așa face părintele cu copiii lui, are grijă de ei”

ADVERTISEMENT

„Rikky are o educație și un bun simț aparte. Empatizeaza mult și gătește și bine, să nu mai spun de comic. Nu vorbește bine limba română, dar vorbește mai bine decât unii români(bun simț, etc)  Succes Chef!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Surpriză la Chefi la Cuțite în ediția de luni, 24 mai

În ediția din această seară, cele trei echipe au avut parte de un verdict surprinzător.

Echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au gătit în cel de-al nouălea battle și au așteptat verdictul cu sufletul la gură.

ADVERTISEMENT

Artiștii de circ au fost cei care au jurizat preparatele concurenților. Sorin Bontea a ales preparatul pentru acest battle, după ce concurenta din echipa lui a fost remarcabilă la proba de îndemânare.

Chef Bontea a ales varza și a gătit ribeye cu piure și sos de gorgonzola. După ce farfuriile au fost evaluate, jurații au avut un mare șoc.

Toate cele trei echipe au intrat la duelul din această seară, spre deosebire de edițiile precedente, unde doar două dintre ele ajungeau în această situație.

ADVERTISEMENT