Life

Imaginile care o vor face pe Andreea Berecleanu să izbucnească! Eva Zaharescu, fiica vedetei, fără sutien, în ipostaze provocatoare pe Internet

07.09.2020 | 12:13
Imaginile care o vor face pe Andreea Berecleanu sa izbucneasca Eva Zaharescu fiica vedetei fara sutien in ipostaze provocatoare pe Internet
Imaginile care o vor face pe Andreea Berecleanu să izbucnească! Eva Zaharescu, fiica vedetei, fără sutien, în ipostaze provocatoare pe Internet. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Eva Zaharescu, fiica fostei prezentatoare TV, Andreea Berecleanu, este o tânără extrem de frumoasă. La cei 20 de ani pe care-i are fata vedetei adoră să se fotografieze în ipostaze provocatoare, mai ceva ca un model de top. Ultima imagine de pe Instagram a încins Internetul, după ce tânăra s-a fotografiat fără sutien.

Fiica Andreei Berecleanu din căsătoria cu Andrei Zaharescu nu se sfiește să-și arate formele apetisante pe rețelele de socializare. După ce în sezonul estival a publicat numeroase imagini în costum de baie, iată că de data aceasta s-a pozat doar într-un sacou în carouri și o pereche de pantaloni scurți.

ADVERTISEMENT

Tânăra și-a lăsat bustul la vedere, neavând nimic pe sub sacou. Eva Zaharescu și-a accesorizat ținuta cu un șiraj de perle negre și câteva lănțișoare, iar în rest nimic altceva. Fotografia a încins Internetul, tânăra fiind răsplătit de fani cu numeroase mesaje și aprecieri.

Eva Zaharescu, o nouă ipostază provocatoare. Cum s-a fotografiat fiica Andreei Berecleanu

„Toate bune”, este mesajul scurt și la obiect care descrie imaginea în care Eva Zaharescu apare îmbrăcată într-un sacou și fără sutien. Fotografia este realizată în Londra, acolo unde tânăra studiază de ceva timp, semn că s-a întors la facultate.

ADVERTISEMENT

Fata fostei prezentatoare de la Observator nu este pentru prima oară când apare în ipostaze provocatoare în mediul online. Eva Zaharescu este cunoscută pentru faptul că adoră să fie în fața camerelor, motiv pentru care își dorește o carieră în modelling.

Eva Zaharescu fără sutien pe Instagram
Eva Zaharescu fără sutien, în mediul online. Sursa foto: Instagram.com

Eva Zaharescu, model într-o campanie pentru produse cosmetice

În urmă cu aproximativ doi ani Eva Zaharescu a semnat un contract de publicitate foarte important, la momentul respectiv fiind model într-o campanie de promovare a frumuseții naturale în rândul adolescentelor.

ADVERTISEMENT

„Sunt bucuroasă pentru că am putut să fac parte din acest concept, care promovează frumusețea naturală și consider că fiecare dintre noi ar trebui să se simtă bine în pielea lui. 

Fetele de vârsta mea sunt foarte interesate de make-up, de produsele pentru păr și tocmai de-asta m-au întrebat pe mine, pentru că știu că eu am făcut parte din acest concept, această campanie și eu le-am spus că e foarte important să fie cât mai naturale, mai ales la vârsta asta.

ADVERTISEMENT

Apelez la profesioniști atunci când e vorba despre frumusețe, folosesc produse de păr și de make-up, recomandate de specialiști. Unalike Beauty – campania care redefinește frumusețea”, spunea tânăra la momentul respectiv în clipul de promovare postat pe Instagram.

ADVERTISEMENT