News

Imaginile cu Alex Velea fac înconjurul României! Iubitul Antoniei, în colanți roz prin oraș

01.04.2019 | 15:08
Alex Velea a fost surprins purtând colanți roz!

Alex Velea a fost surprins purtând colanți roz! Cunoscutul artist ieșea de la sala de fitness, potrivit Cancan.ro. De data aceasta a optat pentru o pereche de colanți extrem de lejeri și foarte mulați. Cântărețul este cunoscut ca fiind extrem de atent la modul în care arată, astfel că deseori a declarat că se antrenează intens pentru a fi în formă tot timpul. Oare să fie noua modă ceea ce propune Alex Velea?

Imagini cu Alex Velea purtând colanți roz

Alex Velea respectă sau nu trendurile? Cântărețul a fost surprins ieșind de la sală îmbrăcat într-un hanorac negru, alături de o pereche de colanți roz, prin care se vedeau clar orele petrecute în sala de fitness. “Cu timpul mi-am dat seama că mai mult contează sănătatea și apoi restul.

Contează foarte mult şi imaginea pentru mine, pentru că oamenilor le place să vadă pe scenă un performer care arată într-un fel. (…) Vreau să mă transform în monstru, un monstru marin, un monstru pe care să îl cheme Marin”, a spus Alex Velea pentru Ring, precizând că mersul la sală îl combină cu consumul de proteine.

Alex Velea surprins într-o pereche de colanți roz
Alex Velea surprins într-o pereche de colanți roz

Alex Velea, despre sala de fitness

“Consum proteine, am nevoie de asta. Eu sunt plecat cam 4 zile din 7 și nu apuc mereu să mănânc ce trebuie, nu pot să îmi iau nutrienții necesari. De fapt, corpul ți-l faci în bucătărie, contează mult odihna și alimentația”,

a completat artistul. De asemenea, artistul a menționat acum ceva timp programul pe care îl respectă intens.

“Luni – picioare și abdomen, marți – piept și umeri, miercuri – pauză, joi – spate și trapez, abdomen, vineri – triceps și biceps, iar sâmbătă și duminică – pauză. În funcție de ce activități am, fie că pozez, fie că filmez clipuri, se adaugă antrenamentele cardio acestui program de forță.”