News

Imaginile de pe camerele de supraveghere care arată cum a răpit-o Gheorghe Dincă pe Alexandra Măceșanu

07.09.2019 | 21:22
Imaginile cu răpirea Alexandrei Măceșanu au apărut în presă. Sursa foto: gandul.info

Imaginilede pe camerele de supraveghere care arată cum a răpit-o Gheorghe Dincă pe Alexandra Măceșanu au apărut în presă! Polițiștii le-au văzut și ei la mai puțin de 4 ore de la apelurile Alexandrei Măceșanu la 112, însă inexplicabil au ajuns la locuința lui Gheorghe Dincă după alte 14 ore!

Imaginile cu răpirea Alexandrei Măceșanu au apărut în presă

In imagini se observă cum Gheorghe Dincă oprește lângă liceul din Caracal, coboară de la volan și se urcă pe bancheta din spate, pentru a o imobiliza pe Alexandra Măceșanu. Mașina criminalului a staționat 20 de minute în acel loc.

Chiar şi sechestrată, Alexandra i-a condus pe poliţişti la imagini. Aceştia au văzut filmarea, la mai puţin de cinci ore de la apelurile la 112, dar au lăsat să treacă încă 14 ore până când au descins în casa ororilor. Imaginile le puteți vedea AICI,

Imaginile cu răpirea Alexandrei Măceșanu au apărut în presă
Imaginile cu răpirea Alexandrei Măceșanu au apărut în presă. Sursa foto: cancan.ro

Polițiștii au văzut imaginile cu 14 ore înainte să intre în locuința lui Dincă

Într-unul dintre unghiuri, maşina este vizibilă în întregime. Se văd clar geamurile fumurii din spate şi luneta, cârligul de remorcare, bandouri negre pe bara din spate şi numărul de înmatriculare. Chiar Alexandra i-a condus pe poliţişti către aceste imagini, când era deja sechestrată în casa lui Dincă. Pe 25 iulie, la 11 şi 29 de minute a vorbit ultima dată la telefon, cu poliţistul Constantin Pistol. I-a spus că maşina a oprit în dreptul Liceului, că a stat mai multe minute, timp în care ea a fost imobilizată cu forţa.

“Alexandra, într-adevăr, a dat nişte descrieri, aceste descrieri putând fi localizate, înregistrate de camerele video din zonă şi am observat, fiind notoriu, că aceste date nu au fost exploatate”, spune Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, cealaltă fată răpită de Dincă.

Între timp, ancheta continuă, iar pe surse au apărut în presa informațiile potrivit cărora un procuror şi trei poliţişti din Caracal vor fi puşi sub învinuire în dosarul de abuz în serviciu.