News

Imaginile durerii cu o adolescentă din Piatra Neamț bătută cu pumnii și picioarele după ce a venit de la școală

31.07.2020 | 12:24
Imaginile durerii cu o adolescenta din Piatra Neamt batuta cu pumnii si picioarele dupa ce a venit de la scoala
bataie Piatra Neamț
ADVERTISEMENT

Piatra Neamț a fost martoră la un eveniment tragic. O tânără de doar 15 ani a fost bătută crunt în plină stradă, însă nimeni nu a intervenit. Fata a fost bătută crunt cu pumnii și picioarele.

Victima vrea să facă plângere la Poliție și speră ca autoritățile să facă demersurile necesare pentru ca agresoarele să plătească pentru ce au făcut.

ADVERTISEMENT

Tânăra locuiește în Piatra Neamț și este crescută de bunicul ei și are 15 ani.

Piatra Neamț: adolescenta a fost bătută în plină stradă

Tânăra de 15 ani a fost bătută de alte două adolescente cu vârstele de 12 și respectiv 14 ani, pe 30 iulie, în Piatra Neamț. Cele care au filmat întreaga scenă au fost prietenele agresoarelor, care și-au bătut joc de adolescenta de 15 ani.

Clipul a fost postat ulterior pe internet pentru ca adolescentele violente să se laude cu ce au făcut. Agresoarele au tras-o de păr pe victimă și au lovit-o cu pumnii și picioarele, deși tânăra nu a fost deloc violentă.

ADVERTISEMENT

Acum, tânără bătută vrea să meargă la Poliție, dar și la Serviciul de Medicină Legală pentru a obține un certificat medico-legal.

Ziarpiatraneamt.ro scrie că agresoarele sunt cunoscute pentru comportamentul violent și cazul adolescentei de 15 ani nu este singular. Ele sunt în atenția autorităților de mai multă vreme.

ADVERTISEMENT

Victima a intrat în colimatoriul celor două fete după ce au văzut că este neajutorată și nu are cine să o apere. fata este lovită brutal, chiar trântită la pământ, lovită din toate părțile, iar după ce agresoarele nu au mai lovit-o și-a luat ghiozdanul și a plecat fără să spună absolut nimic.

Puteți urmări video-ul cu întregul moment pe pagina de Facebook a site-ului Ziar Piatra Neamț.

Protecția Copilului Neamț s-a autosesizat

După ce imaginile au devenit publice, DGASPC Neamț s-a autosesizat pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat mai exact și cum s-a ajuns la o asemenea situație de abuz.

ADVERTISEMENT

„ În colaborarea cu Poliția se va stabili identitatea și domiciliul participanților iar apoi, cu sprijinul serviciilor publice de asistență socială de domiciliu, va fi investigat și spațiul familial al minorilor.

În funcție de rezultatele verificărilor, specialiștii DGASPC Neamț vor acorda servicii specifice de suport emoțional și orice alte servicii se vor impune.”, a transmis DGASPC NEAMȚ.

 

ADVERTISEMENT
Tags: