Life

Imaginile emoționante postate de iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România: „Un înger”

Ana, partenera lui Daniel Pavel de la Survivor România, a publicat câteva fotografii care i-au emoționat pe internauți. Iubita vedetei de la PRO TV s-a întors la locurile de baștină.
01.07.2022 | 11:14
Imaginile emotionante postate de iubita lui Daniel Pavel prezentatorul Survivor Romania Un inger
Daniel Pavel, într-o relație cu Ana Maria Pop. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel e mai mult decât integrat deja în familia partenerei sale, Ana-Maria Pop. Prezentatorul Survivor România i-a cunoscut deja familia, după ce relația lor a devenit una oficială, cei doi asumându-și public iubirea.

Daniel Pavel și iubita, în vizită la bunica acesteia

Iubita prezentatorului de la PRO TV a fost în vizită cu acesta în județul Alba, unde Daniel Pavel a avut ocazia să o cunoască pe bunica în vârstă de 83 de ani a Anei.

ADVERTISEMENT

Cei doi au vizitat împrejurimile spectaculoase ale comunei de munte Ocoliș și s-au înfruptat din bucatele locale. De pe masă n-au lipsit brânza și roșiile, made in Alba. Ana Maria a postat și un text frumos despre bunica ei, un comentariu prin care a vrut să spună lumii întregi cât de mult o iubește.

Într-una dintre poze, Ana și Daniel Pavel o sărută pe obraji pe bunica blondinei, iar aceasta pare-se că ține la ei ca la copiii ei.

ADVERTISEMENT

„Un înger de bunică. 83 de ani, în curând. Am venit să o iubim din nou. Pe ea și paradisul ei. Îi mulțumesc pentru tot ce mi-a oferit de mică, pentru fiecare „Tatăl nostru”, pentru toată iubirea și înțelepciunea ei”, a scris Ana Maria Pop pe Instagram.

Ana Maria Pop și Daniel Pavel, vizită emoționantă la bunica blondinei, în Alba. Foto: Instagram

O relație asumată

Ana Maria și Daniel Pavel apar tot mai des împreună. După terminarea competiției Survivor, cei doi au apărut la tot mai multe evenimente. La SAGA Festival au făcut senzație, cei doi confirmând printr-un sărut în văzul tuturor povestea lor de iubire.

ADVERTISEMENT

Au urmat apoi și câteva escapade, printre care una și în Republica Dominicană. În ultima vreme, Ana și Daniel au colindat România în lung și-n lat, iar una dintre opririle lor s-a produs în satul bunicii femeii.

Ana Maria a vorbit de curând despre relația ei cu Daniel Pavel. Aceasta l-a descris în câteva cuvinte. „E un bărbat romantic. Nu știu cât se vede asta din afară. E acel bărbat puternic. Știe să facă lucrurile ca un marinar veritabil”, a spus Ana-Maria la Prima TV.

ADVERTISEMENT