Life

Imaginile momentului cu Laura Vass și Dan Bursuc după scandalul uriaș dintre ei: „Nu sunt un produs”

Laura Vass și Dan Bursuc au îngropat securea războiului! Artista a vorbit, pentru FANATIK, despre relația dintre ea și manager.
29.08.2023 | 16:00
Imaginile momentului cu Laura Vass si Dan Bursuc dupa scandalul urias dintre ei Nu sunt un produs
Laura Vass și Dan Bursuc nu mai sunt în război. Foto: Instagram/ adevărul.ro/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Laura Vass și Dan Bursuc au fost filmați împreună! Un lucru de-a dreptul surprinzător, căci toată lumea știa că sunt într-un război fără sfârșit! Se pare că manelista și managerul au ajuns la gânduri mai bune, asta după ce Dan Bursuc i-a luat dreptul Laurei Brumă de a mai purta numele de scenă Vass.

Laura Vass și Dan Bursuc, tot mai des împreună la evenimente după ce managerul nu i-a dat voie artistei să își mai folosească numele

FANATIK are detalii în premieră despre relația celor doi, presa scriind de-a lungul ultimilor ani că s-a ajuns de la prietenie la dușmănie! Cântăreața și producătorul muzical au cântat, recent, la un eveniment din Timișoara, însă artista nu a postat imaginile de acolo. FANATIK le-a descoperit, însă, pe contul unuia dintre cei participanți la petrecere, cunoscutul organizator de evenimente Babană!

ADVERTISEMENT

Mare a fost mirarea celor care au văzut imaginile la secțiunea Story a lui Babană, mai ales că, așa cum precizam mai sus, toată lumea știa că Laura Vass și Dan Bursuc au rupt-o definitiv.

Contactată de FANATIK, interpreta de manele a făcut lumină în acest caz. A oferit câteva declarații în exclusivitate. Din cele spuse de Laura Brumă, nu ar fi fost niciodată într-un război cu Dan Bursuc. Despre evenimentul unde au fost prezenți amândoi ne-a zis că era antamat încă din anul 2020.

ADVERTISEMENT

Aflată într-o pauză vocală după maratonul de evenimente susținute în ultimele zile, Laura Vass și-a făcut, totuși, curajul și a vorbit pentru FANATIK. Ne-a spus ce se întâmplă, de fapt între ea și Dan Bursuc.

Cântăreața neagă războiul cu Bursuc

Reamintim faptul că în urmă cu ceva ani, Laura Vass a fost ”protejata” lui Dan Bursuc, însă cei doi au decis să nu mai colaboreze. Când s-a separat profesional de manager, Laura i-a cerut lui Dan Bursuc să poată cumpăra numele Vass.

ADVERTISEMENT

A vrut să îl folosească în continuare, dat fiind că așa a ajuns la inimile tuturor, cu acest nume de scenă. Bursuc i-a refuzat cererea. Laura a trebuit să își schimbe numele, folosindu-l pe cel din buletin: Brumă.

Presa a scris că între cei doi a existat un conflict cât casa, însă Laura susține acum cu totul altceva. Mai exact, artista neagă războiul! Vedeta oferă câteva explicații despre apariția alături de Dan Bursuc la evenimentul din Timișoara.

ADVERTISEMENT

Laura Vass ne-a mărturisit că s-a mai întâmplat să coincidă cu Dan Bursuc la spectacole, nunți sau botezuri, cu toate că rar apar imagini cu ei împreună. Despre cel mai recent, ne-a declarat că a fost stabilit de cel puțin trei ani.

„Sunt nunți angajate și din 2020, care au fost cântate anul ăsta inclusiv. Sunt evenimente la care suntem prezenți amândoi. Dar noi n-am fost în niciun război”, a declarat Laura Vass, în exclusivitate pentru FANATIK.

laura vass dan bursuc
Laura Vass și Dan Bursuc, împreună la o nuntă din Timișoara. Foto: Instagram

„Îmi place să fiu propriul meu manager. Eu nu sunt un produs”

Întrebată dacă există posibilitatea să revină la numele de scenă Vass, ”confiscat” de Dan Bursuc, Laura a fost la fel de sinceră. De asemenea, ne-a zis că nu intenționează să mai fie manageriată de cineva. Îi este mai bine să fie propriul ei manager.

„Odată ce numele Laura Vass n-a fost de la început sub proprietatea mea… Există toată probabilitatea să nu devină un brand propriu. Îmi place să fiu propriul meu manager! Nu îmi imaginam cât de mult o să îmi placă să fac alegeri și să iau decizii în cariera mea muzicală.

Artistul interior Laura Vass a fost și va rămâne copilul meu. Mai bine ca mine nu îl cunoaște nimeni. Laura Vass sau Brumă evident că este doar un brand al unui om care face artă. Eu nu sunt un produs”, a mai spus Laura Vass, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT