Life

Imaginile momentului cu Shakira. Cu ce bărbat a fost surprinsă după despărțirea de Pique

Shakira a lăsat deoparte separarea de Gerard Pique, cu care are doi copii, și a oferit fotografiile care denotă că a trecut peste despărțirea de jucătorul de fotbal.
05.07.2022 | 07:30
Imaginile momentului cu Shakira Cu ce barbat a fost surprinsa dupa despartirea de Pique
Shakira, fotografii cu zâmbetul pe buze. S-a distrat în compania unui bărbat după separarea de Pique. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Imaginile momentului cu îndrăgita cântăreață au fost realizat recent, vedeta fiind surprinsă alături de un bărbat cu care glumește și zâmbește fără niciun fel de reținere. Despre cine este vorba și unde a plecat artista.

Shakira, fotografii cu zâmbetul pe buze. S-a distrat în compania unui bărbat după separarea de Pique

Shakira încearcă să treacă peste separarea de Gerard Pique, despre care a vorbit prima oară în urmă cu o lună, iar acum apare în fotografii cu zâmbetul pe buze. Artista se află în vacanță în Spania, împreună cu cei doi fii.

ADVERTISEMENT

Pasionată de sporturile de apă, în special surf, nu a stat pe gânduri și s-a avântat în larg. Nu a fost deloc singură, ci însoțită de un bărbat cu care pare că se simte bine și în largul ei după separarea de Gerard Pique.

Cu zâmbetul pe buze, Shakira este jucăușă și pusă pe șotii cu unul dintre instructorii de surf din Spania, lucru pe care unii dintre fanii săi l-au catalogat drept flirt, mai ales că din 4 iunie 2022 este o femeie singură.

ADVERTISEMENT

Potrivit marca.com, artista și instructorul de surf ar avea o relație apropiată având în vedere comportamentul pe care-l afișează Shakira în toate fotografiile realizate de paparazzi, în regiunea Cantabria din Spania.

Shakira face surf în Spania
Shakira face surf în Spania. Sursa foto: Twitter. Colaj: Fanatik

Shakira, dispusă să plece din Barcelona. Care este motivul trist

Shakira vrea să-i ia pe cei doi fii: Milan (9 ani) și Sasha (7 ani) și să plece din Barcelona, unde nu se mai simte în largul său de ceva vreme. Vedeta ar vrea să se stabilească în Miami, motivul fiind unul cât se poate de trist.

ADVERTISEMENT

Presa iberică susține că artista nu are niciun prieten în Spania pentru că nu s-a înțeles deloc cu soțiile fotbaliștilor, nici măcar cu Antonela Roccuzzo, partenera cu Leo Messi, cu care Gerard Pique este prieten foarte bun.

„A arătat în mai multe rânduri că nu se simte în largul ei în Barcelona. Principala ei problemă este că ea nu are prieteni acolo. Cea mai bună prietenă a ei era mama lui Gerard Pique, cu care nu mai are deloc o relație bună acum.

ADVERTISEMENT

Așa cum v-am mai spus, planul pus la cale este separarea caselor și a proprietăților. Ea vrea ca băieții să fie calmi. De asemenea, vrea să evite presa și consideră că cel mai bun lucru este să se mute la Miami”, a declarat jurnalista Lorena Vazquez, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT