Life

Imaginile nedifuzate la televizor cu Culiță Sterp de la Survivor! Acasă la familia cântărețului. Cum l-au primit cei dragi

Culiță Sterp a fost primit cu masa întinsă de familia lui după ce a renunțat la Survivor România. Faimosul a avut o primire așa cum merita!
02.06.2021 | 10:43
Imaginile nedifuzate la televizor cu Culiță Sterp de la Survivor! Acasă la familia cântărețului. Cum l-au primit cei dragi
Culiță Sterp a filmat întoarcerea sa de la Survivor și revederea cu familia. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp de la Survivor România s-a întors de curând în țară, dorind să fie aproape de familia lui. Concurentul a fost primit de toată familia. Mama cântărețului a avut grijă ca băiatului ei să nu îi lipsească nimic, așa că a întins o masă cu de toate.

Culiță a publicat un vlog special, nedifuzat la televizor, pe pagina sa de Youtube. Artistul a surprins câteva momente intime din viața lui, arătându-le oamenilor cât este de iubit.

Primirea de care a avut parte l-a emoționat foarte tare pe concurent. Surorile lui, Ileana și Getuța, fratele Iancu, mama Geta și Daniela Iliescu au avut grijă de el ca de un copil.

ADVERTISEMENT

Imagini nedifuzate la TV cu Culiță Sterp după revenirea de la Survivor

Fostul concurent de la Survivor România a filmat cele mai frumoase momente cu reîntoarcerea lui, încă de la aeroport. La scurt timp după aterizare, cântărețul a fost întâmpinat de mama lui, fratele Iancu și Alex Bobicioiu de la Puterea dragostei.

După ce a dat câteva declarații în fața presei, Culiță s-a îndreptat spre casă. Faimosul a făcut o oprire la un restaurant fast-food în drum spre casă pentru că nu mai putea de foame.

ADVERTISEMENT

S-a bucurat de o shaorma cu de toate după 5 luni în care a îndurat foamea, slăbind 17-18 kilograme. După oprirea la shaormerie, Culiță a urcat din nou la volan Mercedesului său, având câteva emoții, căci nu a mai condus de ceva vreme.

Cea mai emoționantă întâlnire, cu Daniela Iliescu

Cântărețul s-a tuns apoi aproape la zero și s-a cântărit. A fost șocat când a văzut cât de mult a slăbit. A plecat în Republica Dominicană cu 105 kilograme și s-a întors cu 88.

ADVERTISEMENT

De departe, cea mai emoționantă revedere a fost cu Daniela Iliescu. Culiță nu s-a putut dezlipi de partenera lui, căreia i-a mângâiat burtica, ba chiar a încercat să vorbească cu bebelușul care va sosi în curând pe lume.

Cu brațele deschise l-au primit nu doar cei din familie, ci și oamenii din Hațeg care îi cunosc pe cei din clanul Sterp. Cântărețul s-a simțit extraordinar printre oamenii din comunitatea.

ADVERTISEMENT

S-a emoționat foarte tare inclusiv când a pășit din nou pe străzile Hațegului. A revăzut locurile unde a copilărit și unde a trăit cele mai frumoase momente din viața sa.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri