Fotbal intern

Imaginile zilei la U Craiova! Vești bune pentru Marinos Ouzounidis înainte de meciul cu FCSB

27.04.2021 | 15:27
Imaginile zilei la U Craiova Vesti bune pentru Marinos Ouzounidis inainte de meciul cu FCSB
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a publicat câteva imagini de la ședința de pregătire desfășurată marți, cu doar două zile înainte de jocul cu FCSB, iar Marinos Ouzounidis primește vești excelente. Mai mulți jucători care au avut probleme medicale s-au antrenat normal și ar putea să apară cât mai curând pe teren. 

Paul Papp este ultimul nume de pe lista de jucători accidentați de la Craiova. Așa cum FANATIK a anunțat, fotbalistul originar din Dej s-a operat la Roma, în Italia, iar perioada de recuperare ar putea dura între patru și șase luni.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul grec are așteptări mari de la elevii săi. Cu o victorie în partida cu FCSB, oltenii revin cu șanse reale în lupta pentru titlu, mai ales că au învins în meci direct și pe CFR Cluj.

Vești foarte bune pentru pentru Marinos Ouzounidis înainte de Universitatea Craiova – FCSB. Elvir Koljic, Vladimir Screciu, Ștefan Baiaram, Stephane Acka și Ștefan Vlădoiu au fost prezenți la antrenament

Craiova a avut și ghinion în startul acestui play-off. Marinos Ouzounidis a rămas fără mai mulți jucători importanți și nu a putut să alinieze cel mai bun 11 în mai multe rânduri.

ADVERTISEMENT

Totuși, antrenorul Științei s-ar putea baza pe câțiva dintre aceștia în meciul cu FCSB, de joi, ora 19:45, de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Vladimir Screciu
Vladimir Screciu ar putea fi o soluție pentru Marinos Ouzounidis în meciurile care au mai rămas de disputat din play-off

Astfel, la ședința de pregătire desfășurată marți, la cantonamentul din „Lunca Jiului”, loc în care au loc și anumite lucrări, așa cum reiese din imaginile făcute publice de FANATIK, Ouzounidis i-a avut la dispoziție pe Elvir Koljic, cel care a efectuat un RMN în Portugalia, iar rezultatele au fost îmbucurătoare, Vladimir Screciu, jucător care ar putea să apară pe foaia de joc cu FCSB, Ștefan Baiaram, fotbalist accidentat în meciul cu Sepsi, dar și pe Acka și Vlădoiu, doi fotbaliști care au acuzat probleme medicale în jocul din runda precedentă, cu CFR Cluj, încheiat cu victoria Științei.

ADVERTISEMENT

Victoria este cuvântul de ordine în meciul cu FCSB: „Trebuie să profităm de perioada lor”

Unul dintre liderii Universității din teren, Marius Constantin, nici nu concepe ca el și colegii săi să nu facă o figură frumoasă împotriva bucureștenilor. Fundașul Științei spune că FCSB nu se află în cea mai bună formă, mai ales după înfrângerea de etapa trecută:

„Pentru mine nu ar fi acceptabil un egal cu FCSB, dar nu vreau să fac calcule, ne gândim numai la următorul meci şi la victorie. Jocul echipelor din play-off este diferit, cu cele care joacă mai deschis apar mai multe ocazii de gol. În această luptă la titlu contează mai mulţi factori, iar pentru noi ar conta să avem cât mai mulţi jucători la dispoziţie, pentru că jucăm foarte multe meciuri într-un timp relativ scurt şi avem nevoie de toată lumea.

ADVERTISEMENT

Dacă o echipă se apără, încercăm să-i desfacem, dar sunt ocazii mai puţine. Trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă să câştigăm toate meciurile până la sfârşit, pentru că este posibil, de ce nu,” a declarat jucătorul de 37 de ani.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,00 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT