Life

Îmbrăcată în roz, Theo Rose a dezvăluit ce are în burtică. Smiley a ghicit dinainte sexului bebelușului!

Theo Rose a dat marea veste! Vedeta a anunțat, la brațul iubitului ei, Anghel Damian, sexul bebelușului pe care cei doi îl așteaptă.
22.12.2022 | 07:43
Imbracata in roz Theo Rose a dezvaluit ce are in burtica Smiley a ghicit dinainte sexului bebelusului
Theo Rose, jurată la Vocea României. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În tradiția deja obișnuită a starurilor de la noi, și Theo Rose a optat să facă un mega-eveniment din anunțarea sexului bebelușului pe care îl așteaptă cu Anghel Damian.

Theo Rose va avea un băiețel

Chiar dacă s-a îmbrăcat în roz, lumea deducând din start că Theo ar avea, de fapt, o fetiță, cântăreața i-a surprins pe toți când a anunțat că așteaptă… un băiețel!

ADVERTISEMENT

Artista și regizorul serialului „Clanul” de la PRO TV au fost vădit emoționați când au împărtășit cu toți cei prezenți că vor avea un prichindel, în momentul în care s-a lăsat fumul albastru, la finalul petrecerii speciale pe care au organizat-o.

Clipul postat de jurata de la Vocea României pe Instagram a strâns peste 65.000 de like-uri în doar 8 ore, iar printre cei care s-au grăbit să o felicite se numără, evident, colegul ei de scaun, Smiley.

ADVERTISEMENT

Se pare că partenerul Ginei Pistol a ghicit încă de la bun început ce va avea Theo Rose, după cum singur s-a lăudat la postarea vedetei. „Am ghicit că e băiat!”, a scris cântărețul de la HaHaHa Production.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

„Abia aștept să transfer grija, că despre asta era anxietatea mea”

O altă persoană cunoscută care a ținut să reacționeze a fost Vlăduța Lupău: „Iair o să aibă un prieten bun!”. Cristina Almășan, Georgiana Lobonț, Nicole Cherry și Cucu de la Noaptea Târziu și-au făcut și ei ”datoria” în a-i ura felicitările de rigoare.

ADVERTISEMENT

După cum a dezvăluit în podcastul lui Radu Țibulcă recent, Theo Rose este însărcinată în luna a 4-a… Însă nu se știe când a fost filmat respectivul interviu. Așadar, e posibil să fi intrat deja în luna a cincea. Despre experiența sarcinii, cântăreața a făcut câteva mărturisiri.

„Eu sunt fericită, eu sunt fericită că sunt însărcinată. Eu sunt foarte fericită că o să am un copil. Eu sunt înnebunită după copii. Știu că chestia asta o să mă împlinească cu totul. Eu abia aștept să transfer grija. Și despre asta era anxietatea mea. Mă gândeam prea mult la mine. Mă gândeam mult la ce poate să mi se întâmple mie, la cât de greu îmi e. Nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil. Nu mai ai timp să fii anxios”, a spus Theo Rose în podcastul lui Radu Țibulcă.

ADVERTISEMENT