“Şi Crăciunescu l-a delegat la meciurile Stelei!” / “S-a însurat recent! Atunci NU era rudă cu Ianuli”

Daniel Vlad    George Nistor   
în Casa Pariurilor Liga 1
09/12/2013, 11:05
“Şi Crăciunescu l-a delegat la meciurile Stelei!” / “S-a însurat recent! Atunci NU era rudă cu Ianuli” GALERIE FOTO
Centralul Iulian Dima, din Bucuresti, acorda un cartonas galben.

Şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, nu doreşte să comenteze prestaţia centralului Dima de la partida disputată aseară între Oţelul şi Steaua. Acuzat că a închis ochii la unele faulturi făcute de stelişti, arbitrul a refuzat şi un penalty pentru gazde, după ce iniţial îl acordase.

“Aşteptăm raportul observtorului de la acest meci, vom face o analiză şi vom trage concluziile de rigoare. CCA-ul a făcut delegarea, mi-o asum. Dima este la al treilea meci al Stelei, a fost delegat inclusiv pe timpul lui Crăciunescu, nu şi-a trecut în fişa lui că are vreo legătură de rudenie cu vreo persoană din Liga 1 sau Liga a 2-a, aşa cum se procedează la început de sezon pentru a nu se crea conflicte de interese. Urmează meciuri foarte dificile, conform criteriilor, un arbitru nu poate arbitra o echipă de două ori la rînd. Apreciez atitudinea celor de la Oţelul, nu mă simt confortabil cînd arbitrii greşesc”, a declarat Deaconu la Sport.ro

În replică, penmtru FANATIK, Ion Crăciunescu a spus: “Da, e adevărat, a fost delegat pe timpul meu, dar la acea vreme nu era rudă cu Marius Ianuli de la Steaua! CCA trebuia să ştie lucrul ăsta!”

Contactat de FANATIK, Deaconu a riopostat: “Ce, noi sîntem poliţie? Dacă e rudă cu un angajat al Stelei vom lua m[suri, dar deocamdată nu avem această informaţie confirmată! O să avem o discuţie cu Dima!”

Închide ×