Fotbal intern

“Îmi cer scuze, nu am ştiut de ajutorul lui Mircea Rednic la transfer!” Mihai Rotaru dezvăluie cum a ajuns Screciu la Genk şi ce altă ofertă a mai avut. EXCLUSIV

23.07.2019 | 14:13
Imi cer scuze nu am stiut de ajutorul lui Mircea Rednic la transfer Mihai Rotaru dezvaluie cum a ajuns Screciu la Genk si ce alta oferta a mai avut EXCLUSIV
Mihai Rotaru a dezvăluit cum s-a implicat Mircea Rednic în transferul lui Vladimir Screciu la Genk

În plin război cu Florin Prunea pe tema situaţiei explozive de la Dinamo, Mircea Rednic a dezvăluit că a avut un aport important la transferurile lui Ianis Hagi şi Vladimir Screciu la Genk. “Întrebaţi-i pe Hagi şi Rotaru dacă am avut vreun rol”. FANATIK a vorbit cu finanţatorul Universităţii Craiova, care a declarat că nu a ştiu până în prezent că fostul antrenor al lui Dinamo a ajutat la mutarea mijlocaşului de 19 ani în Belgia.

Dezvăluirile lui Mihai Rotaru despre transferul lui Vladimir Screciu la Genk: “Mircea Rednic m-a sunat o singură dată. Apoi m-a căutat Bruges”

Mihai Rotaru a dezvăluit pentru FANATIK cum s-a realizat transferul lui Vladimir Screciu la Genk. Patronul Universităţii spune că Genk nu a fost singura echipă care l-a vrut pe fotbalist. În aprilie 2018, fostul antrenor al lui Dinamo l-a sunat pe Rotaru şi i-a transmis că un club din Belgia este interesat de jucător.

“Nu am avut plăcerea să-l întâlnesc pe domnul Rednic. Este adevărat ca domnia sa m-a sunat o singură dată, undeva la sfârșitul lunii aprilie, anul trecut, să-mi spună că exista un interes al unui club din Belgia pentru Vladimir Screciu, fără însă a preciza numele clubului. Ulterior, undeva în iulie, am primit un telefon de la Bruges și au început discuțiile pentru un eventual transfer. Cei de la Genk însă s-au mișcat mai repede, chiar dacă şi Bruges a înaintat o ofertă, ulterior. Însă din aprilie anul trecut până în prezent nu am mai discutat cu domnul Rednic. Vreau să-i mulțumesc pe această cale şi să-mi cer scuze că nu am făcut-o până acum, dar pur şi simplu nu am știut de ajutorul domniei sale pentru transferul lui Screciu”, a spus Mihai Rotaru pentru FANATIK.

Mihai Rotaru a dezvăluit cum s-a implicat Mircea Rednic în transferul lui Vladimir Screciu la Genk
Mihai Rotaru a dezvăluit cum s-a implicat Mircea Rednic în transferul lui Vladimir Screciu la Genk

U Craiova a primit 2.000.000 de euro pentru transferul lui Vladimir Screciu

În vara anului 2018, Universitatea Craiova a făcut una dintre cele mai profitabile afaceri. Vladmir Screciu a fost transferat la Genk în schimbul a 2.000.000 de euro, fiind al patrulea cel mai scump fotbalist vândut de formaţia din Bănie. Mijlocaşul de 19 ani, produs al academiei Universităţii Craiova, este întrecut de Alexandru Băluţă (Slavia Praga – 2.650.000 de euro), Andrei Ivan (Krasnodar – 3.000.000 de euro) şi Alexandru Mitriţă (New York City FC – 8.000.000 de euro).

Din noul sezon, Vladimir Screciu va fi coleg cu Ianis Hagi la Genk, care va încasa un salariu excelent în Belgia, după ce internaţionalul român a fost transferat în această vară de la Viitorul. Chiar dacă a ajuns în vara trecută la formaţia belgiană, mijlocaşul de 19 ani nu a debutat încă în tricoul campioanei din Jupiler League, după ce a suferit o fractură în startul stagiunii trecute.

  • 19 ani are mijlocaşul Vladimir Screciu
  • 44 de partide a bifat puştiul din Corabia în tricoul Universităţii Craiova, în toate competiţiile