Gest superb la Craiova – Iaşi! O fetiţă şi-a văzut visul împlinit pe Oblemenco

Filon Stan   
in Fotbal intern
15/04/2018, 14:52
Gest superb la Craiova – Iaşi! O fetiţă şi-a văzut visul împlinit pe Oblemenco GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Gest superb sâmbătă seara, pe terenul ”Ion Oblemenco”, unde Universitatea Craiova a învins-o pe CSM Iaşi, scor 4-1. În timp ce la Bucureşti fanii echipelor Steaua şi Rapid se băteau cu forţele de ordine şi îşi cărau pumni unii altora, iar jandarmeria împrăştia gaz lacrimogen, chiar dacă în tribune se aflau şi femei cu copii, la Craiova o fetiţă şi-a împlinit visul. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Copila a afişat un mesaj scris pe un carton în care îi cerea tricoul jucătorului Hristo Zlatinski. Fotbalistul Universităţii a fost informat de neaşteptata prezenţă din tribune şi, după fluierul final, nu a stat pe gânduri. A mers şi i-a înmânat fetiţei “trofeul” mult dorit. Tot momentul a fost surprins de fotografi! 

Fani plini de sânge şi copii intoxicaţi cu gaze lacrimogene, la Steaua – Academia Rapid

La Bucureşti, aproximativ în acelaşi timp, spectacolul superb din tribune, de la derby-ul Steaua – Rapid, a fost stricat de sute de huligani, care s-au luat la bătaie între ei, apoi cu forţele de ordine. Mai mulţi părinţi au fost filmaţi în timp ce fugeau cu copiii în braţe, pentru a se adăposti de furia fanilor şi gazele lacrimogene ale forţelor de ordine.

 

Închide ×