Stiri sportive

“Mititelu e un milog. N-are ce căuta pe Oblemenco”

Cu o săptămînă înainte de meciul  FC Universitate Craiova - CS Universitatea Craiova, Silvian Cristescu, team-managerul de la echipa susţinută de Primăria oraşului,  a mărturisit că...
08.09.2013 | 18:04
Mititelu e un milog Nare ce cauta pe Oblemenco

Cu o săptămînă înainte de meciul  FC Universitate Craiova – CS Universitatea Craiova, Silvian Cristescu, team-managerul de la echipa susţinută de Primăria oraşului,  a mărturisit că îşi va da demisia în cazul în care Pavel Badea sau Lia Olguţa Vasilescu acceptă ca meciul să se dispute pe stadionul Ion Oblemenco. Echipa lui Mititelu evoluează în acest campionat la Severin.

Domnule Cristescu, Adrian Mititelu a anunţat că doreşte ca meciul FC Universitatea Craiova – CS Universitatea Craiova să se dispute pe “Ion Oblemenco”. Sînteţi de acord?

– Nici în ruptul capului! Dacă Adrian Mititelu primeşte acest favor din partea FRF-ului, sau din partea Olguţei Vasilescu, atunci eu vă anunţ că îmi voi da demisia de la CS Universitatea Craiova şi mă voi retrage din acest proiect.

Vă gîndiţi că la acest meci echipa lui Mititelu ar putea avea mai mulţi suporteri faţă de clubul pe care îl reprezentaţi dumneavoastră?

– Niciodată echipa lui Mititelu nu va avea mai mulţi suporteri ca noi. Eu nu vreau să jucăm pe “Ion Oblemenco”, deoarece nu doresc ca omul ăsta să strîngă la acestă partidă încasări de peste 1 miliard de lei vechi. El vrea să joace pe arena din Bănie pentru că vrea să mai facă şi el rost de bani, a ajuns un adevărat milog.

Dar aceşti bani îi poate obţine şi la Severin, nu credeţi?

– Vă asigur că Mititelu nu va mai călca în viaţa lui pe “Ion Oblemenco”. El a prăduit precum hunii acest stadion şi acum văd că vrea să joace din nou pe el.

“Oamenii lui Mititelu au furat caloriferele de la stadion şi le-au vîndut la fier vechi”

Mititelu susţine că a şi investit bani în acel stadion, inclusiv, în ultima perioadă, în refacerea gazonului, a vestiarelor şi în amenajarea a două terenuri de antrenament.

– Domnule, eu ştiu foarte bine ce vă spun. Mititelu a furat de la stadion toate ţevile, iar oamenii lui au furat caloriferele că să le vîndă prin oraş, la fier vechi. În legătură cu banii aia, de care el tot se vaită că i-a investit la stadion, îl rog public să vină şi să arate la oameni facturile ca să demonstreze cîţi bani a băgat el în stadionul “Ion Oblemenco”.

Pentru fotbalul din Oltenia nu credeţi că un meci FC Universitatea Craiova-CS Universitatea Craiova pe “Ion Oblemenco” ar fi un adevărat spectacol?

– Universitatea Craiova joaacă acasă, iar “FC Mititelu” joacă la Severin. Gata, echipa acestui impostor s-a dus, nu mai are nici un suporter. Nu aţi văzut cîţi suporteri am avut noi la meciul cu Gloria Bistriţa? Lăsaţi-mă cu suporterii ăia plătiţi de Blondu’ (n.r. – Gabi Ţîrcă) şi de Poştaşu’ (n.r. – Ovidiu Todoran)să iasă din case. Ăia sînt oamenii care se duc la meciuri fiindcă sînt plătiţi, în special liderii lor.

Credeţi că toţi fanii echipei FC Universitatea sînt plătiţi?

– Ştiu eu ce ştiu. Veniţi aici, în Craiova, şi o să vă convingeţi cum stă treaba! Toată lumea a îmbrăţişat proiectul CS Universitatea Craiova, iar ăia care se mai duc după echipa lui Mititelu sînt plătiţi. Eu nu cred că echipa omului din Boveni a avut la Piteşti, la meciul din Cupa României şi suporteri ai lor veniţi de la Bucureşti, această informaţie e o invenţie.

“Gică Popescu n-are dreptate”

Gică Popescu a spus că adevărata Universitate este cea cu stema cu leul pe piept, ce părere aveţi?

E părerea lui Gică Popescu. Ce, eu am renegat vreodată adevărata Universitatea Craiova?

Dar echipa la care lucraţi dumneavoastră nu este cea cu leul pe piept.

Dacă, pînă la urmă, Gică Popescu a declarat ce a declarat, ce, asta înseamnă că are şi dreptate?

Cum aţi reuşit să-l convingeţi pe Gică Craioveanu să se alăture proiectului dumneavoastră, deşi şi Mititelu i-a oferit o funcţie?

– Păi, el şi-a dat seama că noi avem un proiect serios.  În plus, Mititelu l-a minţit. Îi promisese lui Gică şi că îi va plăti biletul de avion dacă vine la discuţii. Pînă la urmă, nu i-a mai plătit nici un bilet şi l-a lăsat cu baltă. Ce patron e Mititelu, milogul ăla? Care “Ştiinţa”, mai bine îi spuneţi “FC Mititelu” Severin! El nu o să mai calce niciodată pe “Ion Oblemenco”.

Tags: