Carousel hot news

VIDEO / Duckadam la FANATIK SHOW: “Îmi doresc Dinamo în semifinale, ca să se vadă cine-i şeful!”

Helmuth Duckadam este mulţumit de evoluţia Stelei din partida cu Oţelul şi este de părere că echipa este în creştere de formă faţă de meciul cu Pandurii....
05.12.2013 | 22:48
VIDEO / Duckadam la FANATIK SHOW:
Pantelis Kapetanos.
ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam este mulţumit de evoluţia Stelei din partida cu Oţelul şi este de părere că echipa este în creştere de formă faţă de meciul cu Pandurii.

“E o victorie meritată, a venit foarte bine această victorie. Mi-a plăcut repriza a doua, Piovaccari se simte bine acolo în faţă şi Rîpă mi-a plăcut, la fel şi Tîrnovan pentru că a marcat. Echipa e în creştere de formă faţă de meciul trecut. Nu mi-a fost frică de această partidă, am bănuit că Galaţiul va introduce prima echipă, pentru că era şansa ei. Pintilii şi Bourceanu se înţeleg bine, s-a schimbat totul cînd a intrat Mihai. Eu îmi doresc Dinamo în semifinale, să punem punct odată, să se vadă cine-i şeful”, a precizat preşedintele de imagine în direct la Fanatik Show.

Piovaccari, asemănat cu Gerd Muller

“Niţă a avut o evoluţie foarte sigură, a dat siguranţă echipei. Astăzi am arătat superioritate şi aveam mare nevoie pentru moralul băieţilor. Tîrnovan mi-a plăcut, l-am văzut şi la tineret, a ieşit în evidenţă, are un fizic foarte bun. Piovaccari e un Gerd Muller al Stelei, păstrînd proporţiile”, a mai spus Duckadam.

ADVERTISEMENT

Vezi video:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri