Nicio categorie

VIDEO / “Îmi doresc foarte mult să cîştig fiecare meci şi să fiu titular!”

Duelul românilor din Ligue 1, Keşeru-Chiţu a fost tranşat de primul. Bastia s-a impus pe teren propiu în faţa celor de la Valenciennes, scor 2-0, într-un meci în care doar Keşesru a evoluat....
Autor: Vasile Pârvan | 18.08.2013 | 11:39
VIDEO /
Keseru esre bucuros că Bastia a învins Valenciennes

Duelul românilor din Ligue 1, Keşeru-Chiţu a fost tranşat de primul. Bastia s-a impus pe teren propiu în faţa celor de la Valenciennes, scor 2-0, într-un meci în care doar Keşesru a evoluat. Fericit după prima victorie din noul sezon, atacantul care a fost la un pas să ajungă la Steaua în acestă vară a vorbit despre meciul cu Valenciennes şi despre viitorul său la echipa corsicană:  “Sunt foarte mulţumit de victoria cu Valenciennes. A fost primul meci acasă, toată lumea vrea să ne vadă cum jucăm. Am atacat, am avut mingea, ne-am creat multe ocazii, nu am căzut în capcanele lor. Am jucat foarte bine în prima repriză, în a doua repriză am reuşit să ne menţinem ritmul. Îmi doresc foarte mult să cîştig fiecare meci şi să fiu titular”, a spus Keseru pentru site-ul clubului.

Atacantul  român a jucat titular şi a fost schimbat în minutul 74, în timp ce Aurelian Chiţu nu a evoluat niciun minut pentru Valenciennes, fiind lăsat pe bancă tot meciul.

 

VEZI VIDEO:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!