Carousel hot news

“Îmi era frică de arbitraj doar dacă ar fi condus Zotta partida”

Preşedintele secţiei de fotbal a clubului Corona, Nicolae Manea, a declarat că nu se teme de arbitraj la partida cu FC Braşov. “Sînt orgolii şi ambiţii mari, dar jucătorii se vor respecta...
09.11.2013 | 08:01
“Îmi era frică de arbitraj doar dacă ar fi condus Zotta partida”

Preşedintele secţiei de fotbal a clubului Corona, Nicolae Manea, a declarat că nu se teme de arbitraj la partida cu FC Braşov. “Sînt orgolii şi ambiţii mari, dar jucătorii se vor respecta şi vor da totul pe teren. Corona este tot o echipă a Braşovului, care a ajuns pe merit în Liga I, iar o mică parte din braşoveni iubesc şi această echipă. Nu are de ce să ne fie ruşine. Eu chiar îmi doresc ca FC Braşov să termine pe un loc fruntaş, iar Corona să termine campionatul deasupra liniei. De arbitraj nu am motive să mă tem, îmi făceam probleme doar dacă arbitra Zotta (n.r. – directorul general al FC Braşov, Constantin Zotta)”, a declarat Manea, conform Mediafax.

Manea s-a arătat deranjat de nemulţumirea celor de la FC Braşov faţă de preţul de 25 lei pe bilet, fixat de Corona, care este gazda partidei. “Zotta e mic atunci cînd vorbeşte urît despre noi. Dacă el crede că aşa va cîştiga simpatia suporterilor echipei sau a patronului Ioan Neculaie, face o mare greşeală. Să instigi la violenţă şi să recurgi la ameninţări este mult prea mult. Cînd am lăsat intrarea liberă la primele jocuri am fost ameninţaţi că nu vom mai juca pe Tineretului, acum iar nu e bine. Nu sfidăm suporterii lui FC Braşov, ba mai mult am convenit să lăsăm intrarea liberă pentru membrii Ligii Suporterilor Stegari. Cînd Zotta a stabilit 35 de lei la meciul cu Steaua nu a fost o sfidare la adresa braşovenilor? Acest personaj s-a luat de toată lumea. Cînd a plecat de la Rapid la Vaslui a vorbit urît de rapidişti, apoi cînd a venit la Braşov s-a luat de cei de la Vaslui, iar acum văd că are ceva cu noi. E urît ce face”, a spus Manea.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri